Home
Menu

Toekomst Ontwikkelen

VALKE.NET future development

 

SocialVALKE.NET media automatiseert workflows efficiënt. We werken constant aan de toekomst. Koppelen met de nieuwste kanalen.

Het is zó tof midden in de toekomst te zitten. Ja. We hebben een top-job !Lees meer

Partners van formaat

VALKE.NET partners

 

Onze partners zijn stuk voor stuk gekend in de wereld van Media bedrijven. Adobe, Apple, WoodWing, Axaio, Studiometry

Allemaal partners waar wij, maar ook u, blindelings op kunnen bouwen en vertrouwen.Bekijk meer...

Wereldwijze Klanten

klanten

 

Onze klanten boeken nationaal en internationaal successen.

Uitgeverijen, Studio's, Retailers, Universiteiten, Banken, Dienstverleners, en zo verder. Wij zorgen voor efficiëntie en gemak.Onze projecten...
Vragen, laat het ons weten
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Interesse
Invalid Input
code code
Invalid Input
Gelieve alle velden in te vullen.

Uitgelicht

14Apr

Training en advies voor Studiometry projectmanagement. Op de studio van een bestaande klant trainen we het personeel om projecten meer efficient voor te bereiden, offertes vanuit het systeem te genereren en de effectief gemaakte kosten bij te houden.

21MRT

In één weekeind verhuizen we alle data van een uitgever naar een nieuwe 'cloudbased' server, upgraden we de software en testen de hele workflow. Maandag kan iedereen op de nieuwe, snellere server werken. Ook vanaf huis, zonder enige 'down time'.

14JAN

Photoshop training waarbij de nadruk lag op het voorkomen van tijdrovende herhalende taken. Door middel van Photoshops interne macro's (Handelingen) hebben we laten zien dat er grote tijdsbesparing gehaald kan worden op tal van werkzaamheden.

24DEC

Hergebruik van content neemt een almaar belangrijkere positie in bij uitgeverijen. Project gestart waarbij Elvis DAM wordt gekoppeld met WoodWing Enterprise. Hierdoor wordt het mogelijk om vanuit het publicatiesysteem automatisch te archiveren en vanuit Elvis DAM archiefmateriaal te hergebruiken in nieuwe publicaties. 

07NOV

BIG DATA project. Database aangepast waardoor nu met verschillende databronnen vergelijkingen en berekeningen kunnen worden gemaakt die normaal gezien veel tijd en speurwerk kosten. Opmaak voor webpagina met Top 10 lijsten vormgegeven.

14 OKT

Eerste stappen voor een automatisering tussen Word, Excel en InDesign. Hierdoor wordt het mogelijk om vanuit Word tekstdocumenten te updaten die Excel sheets bevatten en binnen InDesign worden opgemaakt.

20 SEPT

Training IT / evelopment team bij de klant. Door de kennis over te dragen hebben onze een groter inzicht in mogelijkheden van workflow-automatisering. De ideeën die bij zo een sessie boven komen leiden altijd tot interne besparingen.

08 aug

Social media kanaal geautomatiseerd. Nieuws wordt u automatisch verzameld, op het kanaal geplaatst en getoond op de eigen website. Een besparing op manueel werk van uren per week.

24 Jul

Nieuwe serverinrichting voor een WoodWing Enterprise installatie inclusief multi channel functionaliteit ingericht.

12 juni

PDF formulieren automatiseren zodat interne afdelingen d.m.v. simpele knoppen volledige formulieren van de juiste teksten kunnen voorzien.

 
09 MEI

Automatisch omzetten van ongecodeerde tekstbestanden naar database formaat voor gebruik in een webapp.

 
15 feb

InDesign script dat gelabelde opmaak automatisch omzet naar XML/JSON/PDF set t.b.v. onafhankelijke artikelpublicatie op Blendle.nl

 
08 MRT

Oplevering website DANY JACOBS met Facebook koppeling

 

Fijn dat u onze site bekijkt. Laten we iets afspreken.

 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
code(*)
code
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Bezoek VALKENET:

Processiestraat 18
3583 PAAL-BERINGEN

Email VALKENET

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.