Softwarespecialisten voor Marcom en Creatives

+32 (0) 11 22 82 88 Contact

Efficiënter werken met je software? Wij adviseren, bouwen, koppelen & programmeren. Dat werkt.

Iedereen publiceert iets. Of het in een Krant, Magazine, Website, Social of naar alle kanalen in een marketing mix is. In dat proces zijn veel in- en externe mensen betrokken; marketing-, productmanagers, distributeurs, dealers, ontwerpbureaus, fotografen, copywriters, vertaalbureaus, drukkers. En 'last but not least' je klant, je lezer, je doelgroep, ga zo maar door. Wij kennen die mensen. We weten hoe ze het liefst werken. En daar kunnen we ze bij helpen. Wij adviseren, bouwen, koppelen, programmeren zodat alles doet wat jij wilt.
Jong of oud, iedereen in België en Nederland komt wel eens in aanraking met onze producties. We zitten achter de techniek van de meest vooraanstaande bedrijven en werken met de beste software-developers. Lees over onze projecten, de software en hoe we die zo combineerde dat het een regelrecht succes genoemd mag worden.
next
prev

WoodWing Assets 

Hoe assets plots kapitaal werden

3961 x bekeken

Video

woodwing elvis dam enterprise publishing fast 2x

Een van onze klanten kreeg meer en meer digitale bestanden (Assets). Toch werden op de studio vaak nieuwe bestanden gemaakt om aan de klant te leveren. Met WoodWing Assets hebben we het mogelijk gemaakt snel bestaand materiaal te vinden. Dat bespaart niet alleen, het levert ook direct geld op.


Ontdek meer

WoodWing Studio Server 

Het hart van alle publicaties. Digital & Print

3853 x bekeken

Content Station

 

Alle data van je publicatie wordt opgeslagen in WoodWing Studio Server. Van daaruit wordt het aangeboden aan alle geconnecteerde teamleden. Of ze nu werken in InCopy, WoodWing Studio, InDesign, etc. alle publicaties zijn hier veilig opgeslagen. Centraal, gecontroleerd en altijd direct beschikbaar.


Ontdek meer

InDesign Server 

De DTP'er volledig geautomatiseerd

4096 x bekeken

Video

InDesign Server~De DTP'er volledig geautomatiseerd

Het klinkt niet aardig. Maar veel technisch DTP'ers en zelfs vormgevers doen repetitief werk. Dag in dag uit. Die kosten ben je liever kwijt. Duizenden projecten worden maandelijks door onze InDesign Server projecten afgehandeld. Van preview tot 100% geautomatiseerde opmaak. Ja, het kan echt.


Ontdek meer

Adobe Photoshop 

Waarom is dit het Nº1 fotopakket

3512 x bekeken

photoshop cc

Op een aantal projecten hebben we gebruik gemaakt van automatisering met Photoshop CC. Voor de duidelijkheid. Er bestaat géén serverversie van Adobe Photoshop. Echter hebben we wel ervaring met het gebruik van Photoshop in een serveromgeving. Onze oplossingen kunnen precies zijn wat ú nodig heeft.


Ontdek meer

Studiometry 

Projectmanagement CMS èn ERP

3160 x bekeken

STUDIOMETRY LOGO

Studiometry is een all-in-one on-, en off-line, oplossing voor je CRM-ERP. Gericht op studio's heb je de mogelijkheid tot on-line offertes uitsturen. Bij goedkeuring start je project met alle gegevens. Inclusief je project planning, contactgegevens en facturatie. Koppelbaar met vele systemen.


Ontdek meer

WoodWing Studio 

Een complete redactionele suite

3328 x bekeken

contentStation

Digital first/ Print first, alles vertrekt vanuit WoodWing Studio. Schrijf je tekst, Design je pagina, Publiceer naar je krant, magazine, on-line of social media. 


Ontdek meer

WoodWing Studio 

voor InDesign en InCopy

2747 x bekeken

contentStation

Iedereen kan werken zonder op elkaar te moeten wachten. WoodWing Studio voor InDesign en InCopy zorgt voor een naadloze integratie met je favoriete Adobe Software.


Ontdek meer

Photoshop Server 

Laat Photoshop het zware werk doen

3058 x bekeken

photoshop cc

Op een aantal projecten hebben we gebruik gemaakt van automatisering met Photoshop CC. Voor de duidelijkheid. Er bestaat géén serverversie van Adobe Photoshop. Echter hebben we wel ervaring met het gebruik van Photoshop in een serveromgeving. Onze oplossingen kunnen precies zijn wat ú nodig heeft.


Ontdek meer

Illustrator server 

Terugkerende handelingen 100x sneller

2738 x bekeken

adobe illustrator logo

Illustrator voor het extraheren van gegevens zoals kleurwaarden of het automatisch toewijzen van Illustratorbestanden aan designers


Ontdek meer

Blendle Packager 

2684 x bekeken

Blendle teaser

Maak een Blendle publicatiepakket inclusief de code voor perfecte Blendle weergave rechstreeks vanuit InDesign,


Ontdek meer

Smart Styles 

Al eens een tabel opgemaakt met 1 klik?

2661 x bekeken

Smart styles

 


Ontdek meer

Acronis 

Backup & Beveiliging

2729 x bekeken

Acronis~Backup & Beveiliging


Ontdek meer

Adobe Illustrator 

Illustrator wordt overal gebruikt

2669 x bekeken

Illustrator teaser

Miljoenen ontwerpers en kunstenaars gebruiken deze toonaangevende software voor vectorillustraties voor het creëren van prachtige graphics voor het web en mobiele apps, logo’s, pictogrammen, boekillustraties, productverpakkingen, billboards en alles daartussenin.


Ontdek meer

Web 2 Print 

2877 x bekeken

ValkenetLogoFC 1

Zet HTML één-op-één om naar InDesign documenten of drukklare PDF bestanden.


Ontdek meer

Adobe InCopy 

Waar Adobe de bal liet vallen...

2563 x bekeken

adobe incopy logo

InCopy, Je hoort Adobe er maar weinig over. Dé tekstverwerker voor redacteuren. Meer dan MS Word, een directe integratie met InDesign vele andere systemen. Voor o.a. een medische uitgeverij hebben we met deze combinatie een vloeiende workflow kunnen realiseren.


Ontdek meer

Adobe Creative Cloud for Teams 

2831 x bekeken

Creative Cloud For Business FB

Een van Europa's grootste magazine-uitgeverijen gebruikte zowel oude, machine based, serienummers als named user accounts voor hun Adobe Creative Cloud producten.

De omschakeling van Adobe had dan ook grote gevolgen. Wij hebben ze geholpen met de omschakeling van meer dan duizend Adobe accounts én het beheer vele malen flexibeler gemaakt.


Ontdek meer

Adobe Acrobat 

(inter-)actieve formulieren

2489 x bekeken

PDF convert icon

O.a. ziekenhuizen en mutualiteiten klopte al eerder bij ons aan om een sterk uitgebreide maar toch veilige PDF workflow te maken. VALKE.NET media zorgt dat formulieren zichzelf aanvullen, documenten op het juiste moment worden samengevoegd of voldoen aan andere eisen die u vooraf opstelt. Maar ook in de drukkerij is het nodig om bijv. webproducties om te zetten naar een goed verwerkbare drukwerk-pdf X.


Ontdek meer

Pitstop Professional 

en Pitstop server

2557 x bekeken

enfocus logo 256

Stuur jij wel eens een PDF naar de drukker? De verantwoording voor een correcte PDF ligt bij jou. Enfocus Pitstop Pro checked je bestand nog voor het de deur uit gaat.


Ontdek meer
Too many filters are selected