Home
Menu

Toekomst Ontwikkelen

VALKE.NET future development

 

SocialVALKE.NET media automatiseert workflows efficiënt. We werken constant aan de toekomst. Koppelen met de nieuwste kanalen.

Het is zó tof midden in de toekomst te zitten. Ja. We hebben een top-job !Lees meer

Partners van formaat

VALKE.NET partners

 

Onze partners zijn stuk voor stuk gekend in de wereld van Media bedrijven. Adobe, Apple, WoodWing, Axaio, Studiometry

Allemaal partners waar VALKE.NET media, maar ook u, blindelings op kan bouwen en vertrouwen.


Bekijk meer...

Wereldwijze Klanten

klanten

 

Onze klanten boeken nationaal en internationaal successen.

Uitgeverijen, Studio's, Retailers, Universiteiten, Banken, Dienstverleners, en zo verder. Wij zorgen voor efficiëntie en gemak.

 Onze projecten...
Vragen, laat het ons weten
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Interesse
Invalid Input
code code
Invalid Input
Gelieve alle velden in te vullen.

Uitgelicht

1Dec

App in iTunes

We hebben een kleine App voor kinderen (+2) gelanceerd. Hoor het geluid en kies het uiste plaatje er bij. Gratis te Downloaden in de Apple App Store

21Nov

Templates Office producten

Niets zo makkelijk als werken vanuit een template. Vandaag zijn er weer een aantal omgezet en opgeleverd. We kunnen templates maken voor zowel Word, Excel als Powerpoint

1JUN

Webshop online

Vanaf vandaag staat de webshop van De Meulen on-line. De Meulen heeft met de webshop een succesformule die alles te bieden heeft voor de thuisbakker en meer.

26MEI

95% snelheidswinst bij artikelpublicatie

Binnen een geautomatiseerd systeem hebben we nagenoeg alle handmatige acties kunnen vervangen. Met slechts twee handelingen wordt de content tijdens productie van het gedrukte blad nu, op de juiste datum gepubliceerd naar het web. Zonder in te boeten aan content controle.

12APR

Full Responsive on-line

Complete restyling van de Boszicht responsive website is afgerond en gaat vandaag live voor Web, Tablet en Smartphone !!!.

14MRT

Belettering

Op weg met de eerst nieuw beletterde wagen. Ons logo achterop. De nieuwe snijmachine doet prima zijn werk. Bel ons voor meer informatie.

26JAN

Studiometry 12

De eerste installaties van de nieuwe Studiometry 12. Geconnecteerd met de Cloud wat dubbel voordeel geeft. Verzonden prijsopgaven of overzichten worden nu direct binnen Studiometry goedgekeurd. We kunnen dat ook meteen koppelen met de workflow.

2Dec

Multipublishing systeem actief

Bij een bestaande klant zetten we vandaag de nieuwe kanalen actief. Vanuit drukwerkproducties wordt nu ook rechtstreeks de content doorgezet naar meerdere websites

17Nov

LIVE fotoportaal KMO-Connected.

We hebben in samenwerking met WoodWing en Dynamoo een Live fotoportaal actief op het grote netwerk-event KMO-connected. We hebben dat in korte tijd kunnen opzetten met Elvis DAM als motor op de achtergrond.

21Okt

Eerste tests nieuw systeem

Samen met de klant werken we aan een nieuw op InDesign gebaseerd editing systeem. Vandaag gaat de eerste testfase in.

6Aug

Enterprise Major Upgrade.

Vandaag gaat opnieuw een klant over naar de nieuwste versie WoodWing Enterprise. Een grote stap waardoor het publiceren naar meerdere kanalen en het samenwerken met externe medewerkers stukken makkelijker zal worden.

9Jul

Webcalculatoren Live.

De bouw van een aantal web calculatoren is vandaag afgerond en worden aan de website van de klant toegevoegd. Automatisch worden nu de belastingen op een aantal specifieke producten berekend en gespecificeerd.

22Jun

Garagebedrijf automatisatie Apple.

Compleet garagebedrijf ingericht met Apple apparatuur. Vrijdag hebben we de installaties verzorgd en vandaag draait de inventarisatie van de garage tot en met de administratie op kantoor op een nieuw en stabiel systeem.

19Mei

Google Campagne van start.

Onze Google Campagne wordt opgestart en laat ons volgens de eerste gegevens al direct zien dat we worden opgemerkt bij een aantal grote spelers.

14Apr

Training en advies voor Studiometry projectmanagement.

Op de studio van een bestaande klant trainen we het personeel om projecten meer efficient voor te bereiden, offertes vanuit het systeem te genereren en de effectief gemaakte kosten bij te houden.

21MRT

In één weekeind verhuizen we alle data van een uitgever naar een nieuwe 'cloudbased'

server, upgraden we de software en testen de hele workflow. Maandag kan iedereen op de nieuwe, snellere server werken. Ook vanaf huis, zonder enige 'down time'.

14JAN

Photoshop training waarbij de nadruk lag op het voorkomen van tijdrovende herhalende taken

. Door middel van Photoshops interne macro's (Handelingen) hebben we laten zien dat er grote tijdsbesparing gehaald kan worden op tal van werkzaamheden.

24DEC

Hergebruik van content neemt een almaar belangrijkere positie in bij uitgeverijen.

Project gestart waarbij Elvis DAM wordt gekoppeld met WoodWing Enterprise. Hierdoor wordt het mogelijk om vanuit het publicatiesysteem automatisch te archiveren en vanuit Elvis DAM archiefmateriaal te hergebruiken in nieuwe publicaties.

07NOV

BIG DATA project.

Database aangepast waardoor nu met verschillende databronnen vergelijkingen en berekeningen kunnen worden gemaakt die normaal gezien veel tijd en speurwerk kosten.

Opmaak voor webpagina met Top 10 lijsten vormgegeven.14 OKT

Eerste stappen voor een automatisering tussen Word, Excel en InDesign. Hierdoor wordt het mogelijk om vanuit Word tekstdocumenten te updaten die Excel sheets bevatten en binnen InDesign worden opgemaakt.20 SEPT

Training IT / evelopment team bij de klant.

Door de kennis over te dragen hebben onze een groter inzicht in mogelijkheden van workflow-automatisering. De ideeën die bij zo een sessie boven komen leiden altijd tot interne besparingen.

08 aug

Social media kanaal geautomatiseerd. Nieuws wordt u automatisch verzameld, op het kanaal geplaatst en getoond op de eigen website. Een besparing op manueel werk van uren per week.24 Jul

Nieuwe serverinrichting voor een WoodWing Enterprise installatie inclusief multi channel functionaliteit ingericht.12 juni

PDF formulieren automatiseren

zodat interne afdelingen d.m.v. simpele knoppen volledige formulieren van de juiste teksten kunnen voorzien.

 
09 MEI

Automatisch omzetten van ongecodeerde

tekstbestanden

naar database

formaat voor gebruik in een webapp.

 
15 feb

InDesign script

dat gelabelde opmaak automatisch omzet naar

XML/JSON/PDF

set t.b.v. onafhankelijke artikelpublicatie op

Blendle.nl 
08 MRT

Oplevering

website

DANY JACOBS met

Facebook koppeling

 

Fijn dat u onze site bekijkt. Laten we iets afspreken.

 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
code(*)
code
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Bezoek VALKENET:

Processiestraat 18
3583 PAAL-BERINGEN

Email VALKENET

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.