Menu

software art front

 Softwarespecialisten voor
Marcom en Creatives

+32 (0) 11 22 82 88 Contact

Wij adviseren, bouwen, koppelen, programmeren zodat alles doet wat jij wilt. 

 

Iedereen publiceert iets. Of het in een Krant, Magazine, Website, Social of naar alle kanalen in een marketing mix is. In dat proces zijn veel in- en externe mensen betrokken; marketing-, productmanagers, distributeurs, dealers, ontwerpbureaus, fotografen, copywriters, vertaalbureaus, drukkers. En 'last but not least' je klant, je lezer, je doelgroep, ga zo maar door. Wij kennen die mensen. We weten hoe ze het liefst werken. En daar kunnen we ze bij helpen. 

 

Jong of oud, iedereen in België en Nederland komt wel eens in aanraking met onze producties. We zitten achter de techniek van de meest vooraanstaande bedrijven en werken met de beste software developers. Lees over onze projecten, de software en hoe we die zo combineerde dat het een regelrecht succes genoemd mag worden.

 

WoodWing Assets 

Hoe assets plots kapitaal werden

2176 x bekeken

Video

woodwing elvis dam enterprise publishing fast 2x

Een van onze klanten kreeg meer en meer digitale bestanden (Assets). Toch werden op de studio vaak nieuwe bestanden gemaakt om aan de klant te leveren. Met WoodWing Assets hebben we het mogelijk gemaakt snel bestaand materiaal te vinden. Dat bespaart niet alleen, het levert ook direct geld op.


Ontdek meer

WoodWing Studio Server 

Het hart van alle publicaties. Digital & Print

2049 x bekeken

Content Station

 

Alle data van je publicatie wordt opgeslagen in WoodWing Studio Server. Van daaruit wordt het aangeboden aan alle geconnecteerde teamleden. Of ze nu werken in InCopy, WoodWing Studio, InDesign, etc. alle publicaties zijn hier veilig opgeslagen. Centraal, gecontroleerd en altijd direct beschikbaar.


Ontdek meer

InDesign Server 

De DTP'er volledig geautomatiseerd

2330 x bekeken

Video

InDesign Server~De DTP'er volledig geautomatiseerd

Het klinkt niet aardig. Maar veel technisch DTP'ers en zelfs vormgevers doen repetitief werk. Dag in dag uit. Die kosten ben je liever kwijt. Duizenden projecten worden maandelijks door onze InDesign Server projecten afgehandeld. Van preview tot 100% geautomatiseerde opmaak. Ja, het kan echt.


Ontdek meer

Adobe Photoshop 

Waarom is dit het Nº1 fotopakket

1701 x bekeken

photoshop cc

Op een aantal projecten hebben we gebruik gemaakt van automatisering met Photoshop CC. Voor de duidelijkheid. Er bestaat géén serverversie van Adobe Photoshop. Echter hebben we wel ervaring met het gebruik van Photoshop in een serveromgeving. Onze oplossingen kunnen precies zijn wat ú nodig heeft.


Ontdek meer

Studiometry 

Projectmanagement CMS èn ERP

1438 x bekeken

STUDIOMETRY LOGO

Studiometry is een all-in-one on-, en off-line, oplossing voor je CRM-ERP. Gericht op studio's heb je de mogelijkheid tot on-line offertes uitsturen. Bij goedkeuring start je project met alle gegevens. Inclusief je project planning, contactgegevens en facturatie. Koppelbaar met vele systemen.


Ontdek meer

WoodWing Studio 

Een complete redactionele suite

1609 x bekeken

contentStation

Digital first/ Print first, alles vertrekt vanuit WoodWing Studio. Schrijf je tekst, Design je pagina, Publiceer naar je krant, magazine, on-line of social media. 


Ontdek meer

WoodWing Studio 

voor InDesign en InCopy

1449 x bekeken

contentStation

Iedereen kan werken zonder op elkaar te moeten wachten. WoodWing Studio voor InDesign en InCopy zorgt voor een naadloze integratie met je favoriete Adobe Software.


Ontdek meer

Photoshop Server 

Laat Photoshop het zware werk doen

1564 x bekeken

photoshop cc

Op een aantal projecten hebben we gebruik gemaakt van automatisering met Photoshop CC. Voor de duidelijkheid. Er bestaat géén serverversie van Adobe Photoshop. Echter hebben we wel ervaring met het gebruik van Photoshop in een serveromgeving. Onze oplossingen kunnen precies zijn wat ú nodig heeft.


Ontdek meer

Illustrator server 

Terugkerende handelingen 100x sneller

1475 x bekeken

adobe illustrator logo

Illustrator voor het extraheren van gegevens zoals kleurwaarden of het automatisch toewijzen van Illustratorbestanden aan designers


Ontdek meer

Blendle Packager 

1384 x bekeken

Blendle teaser

Maak een Blendle publicatiepakket inclusief de code voor perfecte Blendle weergave rechstreeks vanuit InDesign,


Ontdek meer

Lightroom 

Haal alles uit je foto's wat er in zit

1452 x bekeken

Adobe Lightroom Logo

Met gebruiksvriendelijke tools zoals schuifregelaars en presets creëer je foto’s die er precies zo uitzien als jij wilt. Begin op je mobiele apparaat, het web of je desktop – je wijzigingen worden automatisch overal aangebracht. Met cloudopslag van 1TB of meer heb je overal toegang tot je bibliotheek.


Ontdek meer

Smart Styles 

Al eens een tabel opgemaakt met 1 klik?

1429 x bekeken

Smart styles

 


Ontdek meer

Acronis 

Backup & Beveiliging

1455 x bekeken

cyber security teaser

Acronis~Backup & Beveiliging


Ontdek meer

Made to Print 

Zorg voor een foutloze workflow

1434 x bekeken

madetoprint auto large short

Een enorme efficiëntieverhoging en aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen om te komen tot een 'ready-to-print' bestand dat voldoet aan alle eisen.


Ontdek meer

Adobe Illustrator 

Illustrator wordt overal gebruikt

1406 x bekeken

Illustrator teaser

Miljoenen ontwerpers en kunstenaars gebruiken deze toonaangevende software voor vectorillustraties voor het creëren van prachtige graphics voor het web en mobiele apps, logo’s, pictogrammen, boekillustraties, productverpakkingen, billboards en alles daartussenin.


Ontdek meer

Web 2 Print 

1587 x bekeken

ValkenetLogoFC 1

Zet HTML één-op-één om naar InDesign documenten of drukklare PDF bestanden.


Ontdek meer

Adobe InCopy 

Waar Adobe de bal liet vallen...

1293 x bekeken

adobe incopy logo

InCopy, Je hoort Adobe er maar weinig over. Dé tekstverwerker voor redacteuren. Meer dan MS Word, een directe integratie met InDesign vele andere systemen. Voor o.a. een medische uitgeverij hebben we met deze combinatie een vloeiende workflow kunnen realiseren.


Ontdek meer

Adobe InDesign 

1528 x bekeken

Adobe InDesign logo

Adobe InDesign is hét desktoppublishingprogramma voor het opmaken van pagina's voor drukwerk en digitale publicaties. Het is uit te breiden met templates en scripts wat je werk vele malen makkelijker maakt.


Ontdek meer

Adobe Creative Cloud for Teams 

1511 x bekeken

Creative Cloud For Business FB

Een van Europa's grootste magazine-uitgeverijen gebruikte zowel oude, machine based, serienummers als named user accounts voor hun Adobe Creative Cloud producten.

De omschakeling van Adobe had dan ook grote gevolgen. Wij hebben ze geholpen met de omschakeling van meer dan duizend Adobe accounts én het beheer vele malen flexibeler gemaakt.


Ontdek meer

Adobe Acrobat 

(inter-)actieve formulieren

1246 x bekeken

PDF convert icon

O.a. ziekenhuizen en mutualiteiten klopte al eerder bij ons aan om een sterk uitgebreide maar toch veilige PDF workflow te maken. VALKE.NET media zorgt dat formulieren zichzelf aanvullen, documenten op het juiste moment worden samengevoegd of voldoen aan andere eisen die u vooraf opstelt. Maar ook in de drukkerij is het nodig om bijv. webproducties om te zetten naar een goed verwerkbare drukwerk-pdf X.


Ontdek meer

Pitstop Professional 

en Pitstop server

1291 x bekeken

enfocus logo 256

Stuur jij wel eens een PDF naar de drukker? De verantwoording voor een correcte PDF ligt bij jou. Enfocus Pitstop Pro checked je bestand nog voor het de deur uit gaat.


Ontdek meer
Too many filters are selected