artikelen

WoodWing ElvisDAM

In het superkort,..

Digital Asset Management is het beheren van digitale bestanden.

Nou ja,.. iets uitgebreider dan

Digital Asset Management is het beheren van digitale bestanden door ze georganiseerd op te slaan. Ze te verijken met metadata en beschikbaar te maken voor personen die daar specifieke toegang voor hebben. Bestanden te kunnen delen zonder ze te vermenigvuldigen. Per document automatisch versiebeheer en exacte gegevens te kunnen bijhouden of achterhalen.

 

Vinden

Binnen een DAM oplossing worden bestanden opgeslagen. Iedereen met voldoende rechten kan via een applicatie of webbrowser zoeken naar bestanden. Al lijkt dat niet veel bijzonders, daar zit juist een groot deel van de kracht van Digital Asset Management.

Delen

Een DAM maakt het mogelijk bestanden te delen. Hierdoor is samenwerking mogelijk. De beheerder kan vanuit het systeem bepalen wie welke bestanden kan zien. Kan delen. Kan bewerken. Er is dus volledige controle over uw assets.

Door te delen vanuit het DAM voorkomt u dat er ongewenst duplicaten van het zelfde document ontstaan. Dat de bevoegden altijd de laatste versie getoond krijgen en er geen documenten verdwijnen.

Beheer

Vandaag de dag is het beheer van digitale bestanden een behoorlijke opgave. De hoeveelheden groeien razendsnel. Een DAM systeem maakt het beheer door vele verschillende technieken veel makkelijker. Er zijn oplossingen on-premise, in de cloud en als private cloud. U mag ons altijd vragen welke oplossing het beste bij uw situatie past.

VALKENET is DAM expert. We zijn verdeler van verschillende top systemen in de markt. We komen graag met u in contact. In een vrijblijvend gesprek komt vaak al snel naar voren wat uw wensen zijn en kunnen wij u een passend DAM systeem presenteren.

Uw naam is niet ingevuld

Gelieve uw email adres in te voeren

Gelieve uw onderwerp in te vullen

Gelieve uw bericht in te vullen

Dit lijkt incorrect. Probeer het nog eens.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.