Blog

 

Het grote nieuws over redactioneel publiceren is dit kwartaal de lancering van Apple News +. WoodWing is een van de eerste softwareleveranciers die het Apple News Format volledig ondersteunt. In combinatie met de vele workflowoplossingen die VALKE.NET kan leveren kunt u zich verzekeren van premium conent publicatie. Naar Apple News+ én naar ieder ander kanaal.

Als eerste brengen we een totaaloplossing voor het publiceren naar Apple News+, Apple’s subscription service voor meer dan 300 populaire magazines, kranten en digitale publishers. Nu nog enkel in de VS en Canada maar binnenkort ook in de Nederlandstalige Apple News app.

De functionaliteten nodig om premiuum content te kunnen aanbieden op het nieuwe Apple News Plus platform gaat via WoodWings online digitale editor Inception. Inception levert de gehele content rechtstreeks aan in jet Apple News Format (ANF)
Met de cloud-based WYSIWYG digital editor van Inception is het voor redacteuren als vormgevers mogelijk snel en makkelijk content te leveren met audio, video, embedded social media, foto gallerijen, data tabellen, en interactive kaarten. Eenmaal aangemaakt zorgt ANF er voor dat de content er goed uitziet op alle mogelijke apparaten. Dit bespaart veel tijd bij het publiceren of herpubliceren van content.
Wil je meer weten over het publiceren naar Apple News+ of het publiceren van content naar andere kanalen? Neem dan contact op. We staan je graag te woord.
Uw naam is niet ingevuld

Gelieve uw email adres in te voeren

Gelieve uw onderwerp in te vullen

Gelieve uw bericht in te vullen

Dit lijkt incorrect. Probeer het nog eens.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.