Assets, Elvis DAM, WoodWing, Beeldbank, Digital Asset Management, Woodwing assets, digital asset management system, digital asset management solution, elvis dam, digital asset management software, woodwing asset management, media management, digital media server, file management, DAM, digital content

Apps voor Android en iOS

+32 (0) 11 22 82 88 Contact

 

Jongeren besteden superveel tijd binnen een app. Het is een generatie die liever met één klik hun favo app open doet, dan een website bezoekt. Daarbij zijn apps op de huidige telefoons superveilig en per persoon gebonden. Dat geeft vele voordelen. Welkom in de wereld van apps.

In 2023 wereldwijd 7,42 miljard mobiele gebruikers. Het is tijd om je ​​"App-appeal" te tonen !

Bij het ontwikkelen van een app is het kiezen van de juiste aanpak cruciaal voor het succes van jouw bedrijf. We staan klaar om je te helpen bij het maken van deze keuze door een diepgaand begrip te bieden van de verschillende app-ontwikkelingsmogelijkheden. Van het bepalen van de functionaliteiten tot het aanbieden in de stores. We nemen je aan de hand en leggen je ieder aspect uit. 

Waarom zou je ons je app laten bouwen?

Expertise: Ons team heeft uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van apps op maat voor verschillende bedrijven, met expertise in zowel hybrid, web als native appontwikkeling.

Maatwerk: We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke doelen en gebruikers.

Optimale keuze: We helpen je bij het kiezen van de juiste ontwikkelingsbenadering op basis van jouw budget, tijdslijnen en gewenste functionaliteiten, waarbij we streven naar de best mogelijke gebruikerservaring.

Toekomstbestendigheid: We ontwikkelen schaalbare oplossingen die kunnen meegroeien met de behoeften van jouw bedrijf en inspelen op toekomstige technologische ontwikkelingen.

Contact

Facebook Twitter Pinterest

WoodWing Swivle walk of files 1



VALKE.NET Software development. 

VALKE.NET ontwikkeld software op maat èn past bestaande software aan. Het verbeteren van de workflow staat daarbij voorop.

Dat betekent dat we technologieën selecteren om je te helpen zodat de nieuwe software als een opluchting voelt voor heel je team.  

Creëer klantenloyaliteit.  Wat is een betere manier om plakkerigheid bij je klanten te creëren dan je merk in de zak van je klant te verankeren! In tegenstelling tot mobiele websites zijn apps altijd zichtbaar op het startscherm van de telefoon van de gebruiker. Klanten hebben meer kans om herhaaldelijk te communiceren met bedrijven die binnen handbereik zijn, dus apps zijn een geweldige tool voor klantenloyaliteit.


Boek een 15 min. kennismakings call

Kiona en Gerard
Twee vrouwen werken aan de opmaak van een krantenpagina

Extra omzet

Genereer extra omzet . Mobiele apps genereren op drie belangrijke manieren extra inkomsten voor een bedrijf: ten eerste, omdat de meeste mensen een mobiel apparaat bij zich hebben, moedigen apps herhaalbestellingen van klanten onderweg aan. De pure eenvoud en het gemak van apps in plaats van naar een website gaan, maakt het voor consumenten makkelijker om te kopen. en de app of app-content kan zelf zo aantrekkelijk zijn dat je er geld voor kunt vragen.


CONTACT

Verlaag je marketingkosten

Verlaag je marketingkosten . Een voordeel van apps zijn de lage marketingkosten: vergeleken met traditionele advertenties en direct marketing is het niet duur om meldingen naar klanten te sturen die je app hebben gedownload. Je wilt bijvoorbeeld een evenement of een nieuwe productaanbieding aankondigen, dan kan dat direct naar de telefoon van je publiek.


CONTACT

3 jongeren waarvan 1 met tablet, 1 met smartphone en 1 met papier. We publiceren naar alle kanalen
Twee medewerkers van de supportafdeling

Gebruikerservaring

Verbeter de gebruikerservaring . Mobiele apps zijn speciaal ontworpen voor kleine schermformaten, dus ze zijn prettiger voor het oog en het gebruikersgemak ligt hoger. Apps bieden ook directe toegang tot je contactkanalen - met één aanraking kan een klant klikken om te bellen of een webchat starten. Voor gebruikers die hun locatie hebben ingeschakeld, kan de app ook in realtime herkennen waar je zich bevindt en locatiespecifieke informatie en routebeschrijvingen verstrekken.


Maak een afspraak


*Softwareondersteuningsservices omvatten geen softwarelicentiecode-updates en -upgrades, die leveranciers vaak rapporteren als software-onderhoud.

Bredere marktdekking

Ga breder met je marktdekking.  Zonder app loop je misschien een marktsegment mis dat het liefst via een app zaken doet. Een snelle manier om erachter te komen of je een mobiel-verslaafde markt hebt, is door te kijken naar het percentage bezoekers dat je website bezoekt via mobiele apparaten. Als je data geen zicht op hebt, vraag ons die data voor je te verzamelen. Jonge consumenten zijn eerder geneigd transacties via een app te doen dan volwassen B2B-kopers.

CONTACT

Laptop, GSM en papier. Multi Channel publiceren
Man met kopje koffie leest de krant.

Concurrentievoordeel

Pak je concurrentievoordeel. Hoewel al veel industrieën zijn overgestapt op apps, bevindt je bedrijf zich misschien in een niche waar je concurrent nog geen app aanbied, als dat zo is, dan kan dit in je voordeel gebruikt worden als een onderscheidende factor. Je kan ook unieke functies in je app inbouwen die anderen niet hebben - de mogelijkheden zijn eindeloos.


CONTACT

Verlaag je kosten

Een app kan je kosten verlagen. Met mobiele apps hebben klanten snel toegang tot basisinformatie en kunnen ze aankopen doen zonder te bellen of langs te komen . Je kan bijvoorbeeld afspraken of bestellingen via de app laten gaan. Automatisering verlaagt daarmee je overhead.


CONTACT

Laptop, GSM en papier. Multi Channel publiceren
Gerard Valkenet en Kiona Jautze

VALKE.NET, jouw
software partner 
in Limburg


We hebben digitale innovatie, adviestrajecten, levering en softwareontwikkelingsdiensten verzorgd voor meer dan 400 organisaties. Op vraag van toonaangevende studio's, banken, retail-, productie- en media- en communicatiebedrijven, zorgaanbieders, onderwijs- en overheidsinstellingen. We verzorgen de licenties voor duizenden creatieven.

 



Laten we eens kennismaken…