Studio

Sun Mercury Venus

Marcom en Creatives

ValkenetLogoFC 1

+32 (0) 11 22 82 88

Contact

 

 

Net als andere algemene programmeertalen wordt C# (Lees: C sharp) gebruikt om een ​​aantal verschillende programma's en applicaties te maken: mobiele apps, desktop-apps, cloudgebaseerde services, websites, bedrijfssoftware en games. Dus als je vragen of wensen in die richting hebt, stel ze en laten we een prachtproject starten.

 

Welk project mogen we voor jou starten?

 

VALKE.NET media is een bedrijf waar iedereen terecht kan als het gaat over alle lagen in de softwaredevelopment stack. Van UX/UI front-ends tot complexe back-ends, API's en webservices, relationele of objectgerelateerde databases, cloud omgevingen, geautomatiseerde (unit) testen, versiebeheer, en/of continuous integration en -deployment. Wij weten wat er moet gebeuren.

Een greep uit de andere talen die we -natuurlijk- machtig zijn: Java, JavaScript, TypeScript, Python, Visual Basic .NET, C, C++, en meer..

Facebook Twitter Pinterest

WoodWing Swivle walk of files 1VALKE.NET Software development. 

VALKE.NET ontwikkeld software op maat èn past bestaande software aan. Het verbeteren van de workflow staat daarbij voorop.

Dat betekent dat we technologieën selecteren om je te helpen zodat de nieuwe software als een opluchting voelt voor heel je team.  

Gerard Valkenet en Kiona Jautze

VALKE.NET, jouw
software partner 
in Limburg


We hebben digitale innovatie, adviestrajecten, levering en softwareontwikkelingsdiensten verzorgd voor meer dan 400 organisaties. Op vraag van toonaangevende studio's, banken, retail-, productie- en media- en communicatiebedrijven, zorgaanbieders, onderwijs- en overheidsinstellingen. We verzorgen de licenties voor duizenden creatieven.

 Laten we eens kennismaken…