Studio

Sun Mercury Venus

Marcom en Creatives

ValkenetLogoFC 1

+32 (0) 11 22 82 88

Contact

 

Bij VALKE.NET zijn we o.a. expert in JavaScript. Bij het ontwikkelen van software, website, apps, nagenoeg overal komt javascript wel eens om de hoek kijken. We bouwen webapplicaties op maat en passen bestaande scripts aan om meer performant te zijn. Hiermee lossen we de problemen van onze klanten altijd op.

 

We maken daarbij altijd gebruik van de populairste JavaScript bibliotheken. Dat zorgt ervoor dat de code altijd goed ondersteund wordt en je dus mindervaak een beroep op ons moet doen voor rework.

Laat vooral weten wat je probleem of je idee is en we nemen dan de mogelijkheden met je door.

 

We horen graag van je…

 

VALKE.NET media is een bedrijf waar iedereen terecht kan als het gaat over alle lagen in de softwaredevelopment stack. Van UX/UI front-ends tot complexe back-ends, API's en webservices, relationele of objectgerelateerde databases, cloud omgevingen, geautomatiseerde (unit) testen, versiebeheer, en/of continuous integration en -deployment. Wij weten wat er moet gebeuren.

Een greep uit de andere talen die we -natuurlijk- machtig zijn: Java, TypeScript, Python, Visual Basic .NET, C, C#, C++, en meer..

Facebook Twitter Pinterest

WoodWing Swivle walk of files 1VALKE.NET Software development. 

VALKE.NET ontwikkeld software op maat èn past bestaande software aan. Het verbeteren van de workflow staat daarbij voorop.

Dat betekent dat we technologieën selecteren om je te helpen zodat de nieuwe software als een opluchting voelt voor heel je team.  

Gerard Valkenet en Kiona Jautze

VALKE.NET, jouw
software partner 
in Limburg


We hebben digitale innovatie, adviestrajecten, levering en softwareontwikkelingsdiensten verzorgd voor meer dan 400 organisaties. Op vraag van toonaangevende studio's, banken, retail-, productie- en media- en communicatiebedrijven, zorgaanbieders, onderwijs- en overheidsinstellingen. We verzorgen de licenties voor duizenden creatieven.

 Laten we eens kennismaken…