PHP software en website development | Paal-Beringen

PHP logo

Bij VALKE.NET zijn we expert in PHP. Experten in het ontwikkelen van (grote) PHP-applicaties èn PHP websites. We bouwen webapplicaties op maat en passen bestaande PHP applicaties aan. Hiermee lossen we de problemen van onze klanten altijd op. Oplossingen voor het beheren van maatwerkprocessen, workflow-oplossingen en dataopslag, PHP is een van de meest gebruikte oplossingen.

PHP wordt veel gebruikt voor webontwikkeling aan de serverzijde, wanneer een website of (web-) applicatie regelmatig informatie van een server opvraagt. Als bewezen taal profiteert PHP van een groot ecosysteem. Fameworks, bibliotheken en automatiseringstools maken programmeertaal gebruiksvriendelijk. 

Heb je wensen die verder gaan, dan kiezen we er voor om projecten uit te voeren op basis van frameworks zoals die van React, Angular of Vue.js. Bespreek met ons je wensen en wij zorgen dat je project de juiste onderliggende techniek krijgt.

 

Laten we je project eens doornemen…

 

VALKE.NET media is een bedrijf waar iedereen terecht kan als het gaat over alle lagen in de softwaredevelopment stack. Van UX/UI front-ends tot complexe back-ends, API's en webservices, relationele of objectgerelateerde databases, cloud omgevingen, geautomatiseerde (unit) testen, versiebeheer, en/of continuous integration en -deployment. Wij weten wat er moet gebeuren.

Een greep uit de andere talen die we -natuurlijk- machtig zijn: Java, JavaScript, TypeScript, Python, Visual Basic .NET, C, C#, C++, en meer..

Facebook Twitter Pinterest

WoodWing Swivle walk of files 1VALKE.NET Software development. 

VALKE.NET ontwikkeld software op maat èn past bestaande software aan. Het verbeteren van de workflow staat daarbij voorop.

Dat betekent dat we technologieën selecteren om je te helpen zodat de nieuwe software als een opluchting voelt voor heel je team.  

Gerard Valkenet en Kiona Jautze

VALKE.NET, jouw
software partner 
in Limburg


We hebben digitale innovatie, adviestrajecten, levering en softwareontwikkelingsdiensten verzorgd voor meer dan 400 organisaties. Op vraag van toonaangevende studio's, banken, retail-, productie- en media- en communicatiebedrijven, zorgaanbieders, onderwijs- en overheidsinstellingen. We verzorgen de licenties voor duizenden creatieven.

 Laten we eens kennismaken…