software art front

PHP software development

+32 (0) 11 22 82 88 Contact

 

(Leestijd: 1 minuut)

Bij VALKE.NET zijn we expert in PHP. Experten in het ontwikkelen van PHP-applicaties èn PHP websites. We bouwen webapplicaties op maat en passen bestaande PHP applicaties aan. Hiermee lossen we de problemen van onze klanten altijd op. Oplossingen voor het beheren van maatwerkprocessen, workflow-oplossingen en dataopslag, PHP is een van de meest gebruikte oplossingen.

Heb je wensen die verder gaan, dan kiezen we er voor om projecten uit te voeren op basis van frameworks zoals die van React, Angular of Vue.js. Bespreek met ons je wensen en wij zorgen dat je project de juiste onderliggende techniek krijgt.

VALKE.NET media is een bedrijf waar iedereen terecht kan als het gaat over alle lagen in de softwaredevelopment stack. Van UX/UI front-ends tot complexe back-ends, API's en webservices, relationele of objectgerelateerde databases, cloud omgevingen, geautomatiseerde (unit) testen, versiebeheer, en/of continuous integration en -deployment. Wij weten wat er moet gebeuren.

Een greep uit de andere talen die we -natuurlijk- machtig zijn: Java, JavaScript, TypeScript, Python, Visual Basic .NET, C, C#, C++, etc..

Facebook Twitter Pinterest