(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Cube 300

Support

Wie in een branche werkt waar campagnes, publicaties etc. daglikse kost zijn, weet dat de deadline gehaald moet worden. Softwareproblemen kan je dan missen als kiespijn. Wij ondersteunen (op afstand en on-site) juist jouw afdeling. Ook als je nog geen klant bent. Ja, ook als je de software ergens anders gekocht hebt. 

Nu een productieprobleem? Bel direct. +32 (0) 11 22 82 88

Als wij je NU een oplossing kunnen bieden dan doen we dat. De deadline gaat ook bij ons voor alles. 

Goed voorbereid

Nog geen probleem? Gelukkig. Lees dan nog even verder. Wij leveren support op software, websites, publicatiesystemen, de koppelingen daartussen en meer. We kunnen dan ook heel snel schakelen mocht er een probleem ontstaan. Sneller is het nog als we weten wie je bent, wat je doet en vooral wat je 'tools' zijn om dat mee te doen. Voorbereid op jouw situatie kunnen we direct inspringen wanneer nodig. 

Workflow support

Als de werkdruk te hoog is en dat je de workflow moet aanpassen, maar zelfs daar geen tijd voor is, dan lossen we dat ook op. Terwijl we de productie ondersteunen maken we een gedegen plan om jouw workflow te verbeteren. We implementeren dat stap voor stap. De kennis die we hebben zorgt dat die stappen snel het hele proces hebben gestroomlijnd en jij heel veel tijd/kosten bespaard. Neem maar eens contact op. We hebben zeker een oplossing.

Facebook Twitter Pinterest