Zaakvoerder VALKE.NET media : Kiona Jautze

Verbeteren van de
creatieve workflow

Dat is waar we
helemaal voor gaan

+32 (0) 11 22 82 88 Contact

Is het digitaal en is het media? Social Media, Print Media, Indoor of outdoor media. Film, Foto, Tekst of anders,.. Bij VALKE.NET geloven we dat er een betere manier is om digitale media te creëren, beheren en te distribueren, online en in print. We zetten ons er obsessief voor in en het is onze missie om anderen te helpen –makkelijk en efficiënt– te publiceren. Wij zijn gespecialiseerd in automatisering van media- en contentdistributie. Altijd enthousiast om systemen te bouwen, te plaatsen en te ondersteunen en dat voor ieder type content.

Een vraag over één of meer van onze projecten? Aarzel dan niet om ons te contacteren >>

 

Facebook Twitter Pinterest

Met 's werelds eerste digitaal gedrukte ansichtkaart richtte Gerard Valkenet in 1992 VALKE.NET op, een softwareontwikkelingsbedrijf gevestigd in Paal-Beringen. We zijn trots op ons team en de duurzame relaties die we hebben opgebouwd. En omdat ons kernteam in 25 jaar niet in samenstelling is veranderd, hebben we een ongeëvenaarde en gezonde werkcultuur kunnen creëren die de tand des tijds heeft doorstaan.


Boek een 15 min. kennismakings call

Kiona en Gerard
Twee vrouwen werken aan de opmaak van een krantenpagina

Klanten

Vele ondernemers ervaren de voordelen van onze software-oplossingen, waardoor ze hun klanten kunnen bereiken en hen een echte toegevoegde waarde kunnen bieden. Onze expertise wordt ingezet in een breed scala aan sectoren, van entertainment tot marketing en alles daartussenin..


CONTACT

Educatie tot entertainment

Onze oplossingen hebben, via de bedrijven die we van software voorzien, een impact op het leven van talloze individuen en de gemeenschappen waar ze onderdeel van zijn. Van educatie tot vrijetijdsbesteding, van hobby tot entertainment. We maken softwareproducten voor iedere interesse. VALKE.NET is tenslotte een bedrijf dat geeft om àl de gemeenschappen die het bedient en helpt groeien.


CONTACT

3 jongeren waarvan 1 met tablet, 1 met smartphone en 1 met papier. We publiceren naar alle kanalen
Man met kopje koffie leest de krant.

Content serveren.
Onze kracht

We serveren content en design aan meer dan 800 titels van Europese tijdschriften en vele kranten op een periodieke, gedeeltelijk of volledig geautomatiseerde basis. Dit dankzij de software die wij ontwikkelen, integreren en ondersteunen. Content Creators gebruiken onze tools om de workload te verminderen.


CONTACT

Honderduizenden producties

Talloze websites worden dagelijks (automatisch) bijgewerkt met content die we hebben helpen creëren, en miljoenen studenten vertrouwen dagelijks op boeken die mogelijk zijn gemaakt door onze oplossingen. Onze software engines genereren elk jaar honderdduizenden advertenties, brieven, kaarten en andere documenten.


CONTACT

Laptop, GSM en papier. Multi Channel publiceren

Aarzel niet om ons te contacteren

Dus als je je afvraagt ​​of wij ook jou kunnen helpen, dan is het antwoord volmondig ja. Wij twijfelen er niet aan!

Een vraag over één of meer van onze projecten? 

 

We horen graag je ideeën…