software art front

Over VALKE.NET media software-development

+32 (0) 11 22 82 88 Contact

 

(Leestijd: 1 minuut)

Bij VALKE.NET geloven we dat er een betere manier is om media te distribueren, zowel online als in print. Een waardevollere methode waarbij klanten precies krijgen wat ze willen, wanneer ze het willen en hoe ze het willen. We zetten ons er obsessief voor in en het is onze missie om anderen te helpen dit te bereiken. Wij zijn gespecialiseerd in automatisering van media- en contentdistributie. Altijd enthousiast om systemen te bouwen, te plaatsen en te ondersteunen en dat voor ieder type content.

Een vraag over één of meer van onze projecten? Aarzel dan niet om ons te contacteren >>

Facebook Twitter Pinterest

Met 's werelds eerste digitaal gedrukte ansichtkaart richtte Gerard Valkenet in 1992 VALKE.NET op, een softwareontwikkelingsbedrijf gevestigd in Paal-Beringen. We zijn trots op ons team en de duurzame relaties die we hebben opgebouwd. En omdat ons kernteam in 25 jaar niet in samenstelling is veranderd, hebben we een ongeëvenaarde en gezonde werkcultuur kunnen creëren die de tand des tijds heeft doorstaan.
...

Gerard Kiona 450px
client worspace

Vele bedrijven en uitgevers hebben geprofiteerd van onze software oplossingen, waardoor ze hun klanten kunnen bereiken en hen een echte toegevoegde waarde kunnen bieden. Onze expertise wordt ingezet in een breed scala aan sectoren, van entertainment tot marketing en alles daartussenin..
...

Onze oplossingen hebben, via de bedrijven die we van software voorzien, een impact op het leven van talloze individuen en de gemeenschappen waar ze onderdeel van zijn. Van educatie tot vrijetijdsbesteding, van hobby tot entertainment. We maken softwareproducten voor iedere interesse. VALKE.NET is tenslotte een bedrijf dat geeft om àl de gemeenschappen die het bedient en helpt groeien.

Publiceren naar alle kanalen
Redactionele workflow

We leveren content en design aan meer dan 800 titels van Europese tijdschriften en vele kranten op een periodieke, gedeeltelijk of volledig geautomatiseerde basis dankzij de software die wij hebben ontwikkeld, geïntegreerd en ondersteunen.

Talloze websites worden dagelijks (automatisch) bijgewerkt met content die we hebben helpen creëren, en miljoenen studenten vertrouwen dagelijks op boeken die mogelijk zijn gemaakt door onze oplossingen. Onze software engines genereren elk jaar honderdduizenden advertenties, brieven, kaarten en andere documenten.

Multi channel

Aarzel niet om ons te contacteren

Dus als u zich afvraagt ​​of wij ook u kunnen helpen, dan is het antwoord volmondig ja. Wij twijfelen er niet aan!

Een vraag over één of meer van onze projecten? 

Aarzel dan niet om ons te contacteren >>