Partners

AdobeTechPartner

Al jaren is VALKE.NET media Adobe Technologie Partner. Eén van de weinige tech-partners in België. Zo hebben wij de mogelijkheid om samen met Adobe onze kennis uit te breiden en zo onze klanten een voorsprong te bieden.


De overeenkomst met Adobe geeft VALKE.NET media de mogelijkheid om de bestaande Adobe pakketten uit te breiden of naadloos te integreren aan andere oplossingen.

 

Gerard Valkenet.jpgGerard Valkenet, zaakvoerder van VALKE.NET media zegt trots te zijn op de afgesloten partnerovereenkomst met één van ’s werelds grootste ontwikkelaars van media gerelateerde software in de wereld. Een trendzetter in de industrie waar dagelijks vele bedrijven op vertrouwen. Wereldwijd erkend door de mensen uit het vak. Duidelijk een autoriteit in de wereld van design.

 


Adobe Creative Cloud logoBij VALKE.NET media wordt het overgrote deel van de ontwikkelingen gedaan op basis van Adobe Creative Cloud en InDesign Server oplossingen. Maar dat beperkt ons zeker niet in het maken van een oplossing voor ieder Adobe product.

 TechnologyPartner

 

Lees meer over onze projecten

 

 

WoodWing en VALKE.NET media breiden hun samenwerking uit.

 VALKE.NET media heeft een nieuw contract gesloten met WoodWing en is hiermee Partner geworden voor België. Door de vernieuwde 'intergrator' status kunnen wij u niet alleen de software leveren, maar u volledig ondersteunen binnen automatiseringstrajecten die gebaseerd zijn op de WoodWing motor. VALKE.NET media verzorgt niet alleen de integratie. Maar ook custom build oplossingen die u een nog kortere ROI leveren.

VALKE.NET Development

Multichannel Publishing via Content Station werkt geweldig. VALKE.NET heeft deze populaire plugin ontwikkeld. Nu is het zelfs mogelijk rechstreeks vanuit InDesign of InCopy te publiceren naar verschillende kanalen zoals bijvoorbeeld websites. Door een serie aan handelingen te automatiseren bespaart u uren klikken.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.