Services

VALKE.NET media is een ondersteunend bedrijf voor media gerelateerde ondernemingen. Ons klantenbestand bestaat voornamlijk uit uitgeverijen en studio's.

Een concreet voorbeeld. Een uigeverij contacteerd ons op het moment dat het bedrijf in een groeifase zit. Er is nood aan een hernieuwde serverinrichting, een upgrade traject voor de ontwerpers. Ze werken met InDesign en hebben behoefte aan een gedegen udpate training. Dat zijn projecten waarvoor ook u kunt aankloppen vij VALKE.NET media.

Een ander voorbeeld. Een studio met meerdere vestigingen heeft onvoldoende overzicht in de voortgang van lopende projecten en werkdruk op de verschillende lokaties. Hier gaan kostbare uren verloren. VALKE.NET media heeft voor deze studio's

Onze ondersteuning kunt u inzetten wanneer u een automatiserings project heeft waarbij u gebruik maakt, of wilt maken van InDesign, InDesign Server, InCopy, Photoshop, webapplicaties

Videomonial

Kenneth De Decker van dynamoo.biz vertelt over de samenwerking met VALKE.NET media en het gebruik van de redactionele oplossing WoodWing Enterprise. Nu, maar ook in de toekomst vertrouwt dynamoo.biz op de technische inzichten van VALKE.NET media als IT partner.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.