AEM Mobile :: Tablet Publishing

adobe experience manager mobile

Adobe® AEM Mobile (Adobe Experience Manager) is een complete oplossing waarmee individuele ontwerpers, uitgevers van traditionele media, reclamebureau's en bedrijven van elke omvang boeiende content en publicaties voor tablets kunnen maken. Vanuit InDesign creëren, distribueren, rendabel maken en optimaliseren. Er zijn analytic-tools en koppelingen met social-media.  Ook 'branded' stores kunnen opgezet worden zodat u kunt profiteren van in-app aankopen en content kan worden gedeeld tussen CMS en App.

 

 

 

DPS

Adobe DPS covers op iPad

Maak iPad & Android Apps vanuit InDesign.


VALKE.NET media specialisme is Authorized Adobe AEM Mobile reseller. Wij komen u graag de mogelijkheden demonstreren. Brengen u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en adviseren u in de juiste opstelling voor uw specifieke situatie.

We begeleiden u vervolgens ook graag in het opzetten van uw eerste digitale publicatie. Inclusief het publiceren op de verschillende stores. Vraag eens een presentatie aan. Wij helpen u graag verder.

Adobe

Adobe Logo TMAdobe

Adobe is een van de meest bekende software ontwikkelaars in de grafische industrie. Met een indrukwekkend pallet aan applicaties bieden ze grote creatieve mogelijkheden.

Voor bedrijven is het mogelijk om deel te nemen aan voordeel programma's. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. VALKE.NET media specialisme is Authorized reseller van alle Adobe producten.

Case-study bij onze klant

Golazo Media :: GOOOAL!

GOOOAL! iPadGOOOAL! Het nieuwe magazine voor de echte voetballiefhebber. Het magazine is vanaf de eerste editie ook als App verkrijgbaar in zowel de Apple App-store (iTunes) als via de Google Play Store. Zo kan het gelezen worden op de iPad en de Android tablets.

Google Play Store ButtoniTunes download button

Het voordeel van het magazine als App is dat er extra content kan worden toegevoegd. De foto's komen glanzend op het scherm en er kunnen Video's bekeken worden. Een geweldige toevoeging ten opzichte van het gedrukte exemplaar.

Gooal is verkrijgbaar als gratis App waarbinnen de verschillende edities aangekocht kunnen worden. Artikels kunnen dan gedeeld worden via de sociale media wat het merk sterker maakt.

Prijsindicatie

Prijsindicatie

Adobe Experience Manager Mobile is geen box-pakket maar een geïntegreerde oplossing voor de grotere uitgever. Wanneer u overweegt meerdere publicaties periodiek uit te geven is het een goede zaak een gedegen plan te maken. Samen maken we een plan van aanpak om niet alleen te adviseren bij de technische mogelijkheden, maar ook bij organisatorische stappen om van uw app een succes te maken.

 

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Het VALKENET media team

 Gerard

Zaakvoerder

Kiona

Template Specialist

Kris

I.T.Anton

DeveloperRené

Developer

S5 Box

Login