Photoshop Server

Photoshop Server logoOp een aantal projecten hebben we gebruik gemaakt van automatisering met Photoshop CC. Voor de duidelijkheid. Er bestaat géén serverversie van Adobe Photoshop. Echter hebben we wel ervaring met het gebruik van Photoshop in een serveromgeving. Onze oplossingen kunnen precies zijn wat ú nodig heeft.

Photoshop kan zeer ver geautomatiseerd worden. Het kan beeldbewerkingen uitvoeren die andere software ver achter zich laat. Maar ondanks de grote vraag, is er geen officiële serverversie.

Vandaar dat wij zelf zijn gaan zoeken naar geautomatiseerde oplossingen op server niveau. Wilt u daar meer over weten? Neem dan direct contact met ons op.

Informatie over Photoshop als een Server

 

photoshop server icon

Zeker intern zijn standaard handelingen die een vormgever in Photoshop moet uitvoeren goed te automatiseren. Ook als dat gecentraliseerd moet gebeuren en wanneer de resultaten in verschillende output bestanden geplaatst (bijvoorbeeld op een website) of verzonden (bijvoorbeeld naar een bestanden server) moeten worden.

 

Het gebruik van Photoshop als een server bespaart vaak al direct heel wat werkuren.

 

TechnologyPartner

 

Kennis:

Het aanmaken van Handelingen binnen Photoshop CC is iets dat de gevorderde gebruiker zelf goed in staat is om te doen. Het scripten om de applicatie geheel zelfstandig te kunnen laten functioneren vergt meer development kennis. Binnen het team van VALKE.NET hebben zijn we met meerdere developers die de 'techniek onder de motorkap' beheersen. Laat ons vooral weten wat uw wensen zijn.

S5 Box

Login