Axaio: MadeToCompare

Logo MadetoCompare

 

MadeToCompare

Afbeelding versioning MadeToCompareMadeToCompare

MadeToCompare is geweldig wanneer u met teams van redacteuren samenwerkt. Alle veranderingen binnen InCopy worden bijgehouden. Zeker wanneer u werkt met specifieke product teksten of in meerdere talen is dit een uitkomst. Ook wanneer de redacteuren zich buiten het pand bevinden blijven de correcties onder controle.

U kunt zien wie er aan een document heeft gewerkt, in welke versie het document zich bevindt en wat de status van het document is.

Axaio

Axaio software

Logo Axaio SoftwareAxaio stroomlijnt de creatie van PDF documenten. Binnen Adobe InDesign, InCopy, Illustrator en QuarkXpress omgevingen maken ze het makkelijk om de workflow aan te passen waardoor u content kunt corrigeren en afdrukken zonder enig probleem. U creëert hiermee uiterst betrouwbare documenten en een uiterst betrouwbaar output proces. Het is mogelijk om te integreren met een heel scala aan redactionele workflow systemen zoals vjoon K4, WoodWing Enterprise, Van Gennep PlanSystem4 of het Quark Publishing System.

Een andere pilaar waar Axaio zijn kwaliteiten laat zien is bij de creatie van toegankelijke documenten. Iets waar een sterke vraag naar is nu grotere bedrijven en overheden grotere eisen stellen aan de toegankelijkheid en presentatie van hun documenten.

Axaio software wordt wereldwijd actief gebruikt door uitgevers, studio's,prepress service providers en in de verpakkingsindustrie.  

Axaio software is lid van de PDF Association en ondersteund dan ook alle internationale PDF standaarden.

Prijsindicatie

Prijsindicatie

Boxshot MadeToCompare

MadeToCompare is beschikbaar voor E. 990,-- per gebruiker.

Het VALKENET media team

 Gerard

Zaakvoerder

Kiona

Template Specialist

Kris

I.T.Anton

DeveloperRené

Developer

S5 Box

Login