Axaio: MadeToTag

Logo MadeToTag

axaio MadeToTag maakt het mogelijk om op een gemakkelijke manier toegankelijke PDF-en te maken. Axaio MadeToTag is  een plugin voor Adobe InDesign. Verkrijgbaar voor CS5.5, CS6 en CreativeCloud (CC).

 

 

 

 

MadeToTag

MadeToTag

De MadeToTag gebruikersinterface is gebaseerd op een zeven stappen plan dat je stap voor stap begeleid bij de handelingen om een goed gelabelde pdf te maken zonder dat je belangrijke stappen mist.

Gelabelde PDFs zijn essentieel voor de toegankelijkheid. Hiermee kunnen screenreaders voor de visueel gehandicapten de pdf in juiste volgorde, en met de juiste beschrijvingen lezen. Het geeft screenreaders de mogelijkheid uw document te presenteren zoals u dat voor anderen ook bedoeld heeft.

axaio software

Axaio software

Logo Axaio SoftwareAxaio stroomlijnt de creatie van PDF documenten. Binnen Adobe InDesign, InCopy, Illustrator en QuarkXpress omgevingen maken ze het makkelijk om de workflow aan te passen waardoor u content kunt corrigeren en afdrukken zonder enig probleem. U creëert hiermee uiterst betrouwbare documenten en een uiterst betrouwbaar output proces. Het is mogelijk om te integreren met een heel scala aan redactionele workflow systemen zoals vjoon K4, WoodWing Enterprise, Van Gennep PlanSystem4 of het Quark Publishing System.

Een andere pilaar waar Axaio zijn kwaliteiten laat zien is bij de creatie van toegankelijke documenten. Iets waar een sterke vraag naar is nu grotere bedrijven en overheden grotere eisen stellen aan de toegankelijkheid en presentatie van hun documenten.

Axaio software wordt wereldwijd actief gebruikt door uitgevers, studio's, prepress service providers en in de verpakkingsindustrie.  

Axaio software is lid van de PDF Association en ondersteund dan ook alle internationale PDF standaarden.

prijsindicatie

Prijsindicatie

Enkele licentie voor Adobe InDesign is al beschikbaar voor: E 149,--

10 gebruikers licentie voor Adobe InDesign: E 1249,--

Het VALKENET media team

 Gerard

Zaakvoerder

Kiona

Template Specialist

Kris

I.T.Anton

DeveloperRené

Developer

S5 Box

Login