WoodWing Swivle

Asset management. SaaS DAM


Maak een account en ontdek Swivle zelf

Swivle - Vind, blader, bekijk, deel, download aternatieve formaten en (her-)publiceer content naar ieder kanaal

Swivle, het succes van WoodWing, wereldwijde marktleider in multichannel publishing en digital asset management (DAM) software. VALKE.NET stelt met deze software brands, marketeers, creatieve bureaus, uitgevers en anderen echt staat beter met hun content te werken.

Swivle UI

Lees hieronder hoe je de kwaliteit kan verhogen verhogen, kosten te verlagen, time-to-market verkorten en nieuwe inkomstenstromen te ontwikkelen.   

Facebook Twitter Pinterest

{module title="Swivle-verzamelen" style="Landingspagina-xhtml" showtitle="false"}{module id="1105" style="Gk_quark-xhtml"}

WoodWing Swivle walk of files 1Inhoud delen met externen 

DAM-oplossingen maken het ook mogelijk om inhoud te delen met externe partners, bijvoorbeeld externe fotograven, designers, architecten etc. het nu een bureau, dealer of een ander is die een digitaal document nodig heeft. Je kan ze zelfs vragen om content toe te voegen.

 

Zonder inloggen

De externe teams moeten niet inloggen. In plaats daarvan kan jij of jouw team een e-mail sturen met een share link voor de inhoud die jij wilt delen. Je kan zelfs een vervaldatum ingeven om digitaal rechtenbeheer te garanderen.

 youtube20 seconden over hoe je samenwerkt

WoodWing Swivle ZZP

Zelfstandige / ZZP'er
hier ligt ook jouw kans

 

De zelfstandige, al dan niet zonder personeel, wil professioneel overkomen. Maar hoe kan je de business van de grote companies evenaren? Dat kan makkelijk met Swivle.  
 
Met Swivle DAM heb je geen IT nodig. Updates, upgrades, support,.. dat alles is inbegrepen. Jij upload en beheert je materiaal en Swivle verzorgt de rest.
 
- Geen IT nodig. Wij verzorgen alles -
 

Vraag naar de mogelijkheden…

WoodWing Swivle Brand Portal

 

Een Brand Portal geeft consistensie in al je communicatie

Het brand portal is bedoeld voor wanneer je geregeld content moet aanbieden aan grotere groepen externe gebruikers. Het heeft de looks, de stijl, de branding van jouw merk. Het brand portal toont jouw huisstijl- of productbestanden.

Gebruikers krijgen altijd de laatst toegevoegde versie. De bestanden zijn altijd up-to-date. Of het nu om de laatste specificaties in pdf formaat gaat, het laatste ontwerp uit InDesign of de meest recente video voor publicatie naar on-line kanalen.

 

Maak een account en ontdek Swivle zelf

 
Swivle 2

Download de complete gids voor succesvolle DAM-implementatie

Je hebt een DAM-systeem gekozen. Wat volgt? Leg de basis voor langdurig succes van Digital Asset Management met onze uitgebreide gids voor het implementeren van een DAM-platform.

Het zal je misschien verbazen dat 70% van de softwareprojecten mislukt*. Het is een cijfer dat de complexiteit van het implementeren en inbedden van nieuwe software weerspiegelt.

Met DAM kunnen ineffectieve implementatie, kortzichtige strategie en lage gebruikersadoptie de ROI ondermijnen - wat betekent dat je bedrijf niet de vruchten plukt waarop het vertrouwt...

Laat je DAM-project een doorslaand succes zijn

Onze uitgebreide gids leidt je door alles waar je rekening mee moet houden bij het implementeren van een Digital Asset Management-systeem - van taxonomie, gegevens en governance tot onboarding van gebruikers en wijzigingsbeheer.

Je kunt dus veelvoorkomende valkuilen bij de implementatie van DAM omzeilen, het project naar succes sturen en een uitstekende ROI behalen.

*McKinsey & Co, The impact of agility: How to shape your organization to compete

U heeft een DAM-systeem gekozen. Wat volgt? Leg de basis voor langdurig succes van Digital Asset Management met onze uitgebreide gids voor het implementeren van een DAM-platform.

 

Je naam moet nog ingevuld worden.
Ongeldige invoer
Je e-mailadres moet nog ingevuld worden.
Ongeldige invoer

Een Liever een live demo? Vraag 'm hier…

1 op 1 demo of adviesgesprek. Vul dit formulier in.

Gerard Valkenet en Kiona Jautze

VALKE.NET, jouw software partner
uit Paal-Beringen


WoodWing werkt nauw samen met ruim 80 partners in meer dan 100 landen. VALKE.NET media maakt al vele jaren onderdeel uit van dat geweldige partner netwerk en is voor België en Nederland de goto partner. VALKE.NET media is Adobe Technology Partner. Zo werken we samen om verregaande integraties tussen Adobe Creative Cloud en WoodWing tot een succes te maken. En als je meer wilt weten, dan heb je altijd rechstreeks contact met ons.
 Laten we eens kennismaken...