Elpical - Claro

Logo Elpical

Claro

De hoeveelheid beeldmateriaal dat vandaag de dag wordt geproduceerd is ongekend. Wanneer u grote hoeveelheden materiaal wilt publiceren met de hoogst haalbare kwaliteit is dat haast onmogelijk zonder automatisering te doen. Met Elpical kunt u beeldmateriaal controleren en corrigeren.

 

 

 

 

 

 

Claro

Photo enhancementElpical Claro Premedia

Elpical Claro Premedia is de beeldverwerkingsserver waar uitgevers, drukkerijen, internetcommunicatiebedrijven en retailers op vertrouwen om in korte tijd grote volumes aan beelden te verwerken, met een vermindering van kosten en verbeterde kwaliteit.

Via Claro Individual Image Analysis analyseert het iedere afbeelding afzonderlijk op een reeks specifieke parameters... en verbetert het beeld een resultaat van hoogste kwaliteit… zelfs beelden in een PDF!

Claro Premedia automatiseert ook andere beeldbewerkingstaken zoals intelligente ICC-gebaseerde DeviceLink conversies of bestandsformaat conversies.

 

Elpical Claro IconDe Elpical Claro JobClient voor InDesign® biedt een naadloze integratie van de Claro Premedia workflow in InDesign.

Elpical Claro IconMet behulp van Elpical Claro Inspector voor Photoshop® kunt u originele en bewerkte foto’s naast elkaar bekijken.

Elpical Claro IconDe Claro Settings Assistant biedt de mogelijkheid om in een desktopomgeving settings te creëren, aan te passen en te testen.

 

Claro Premedia is makkelijk integreerbaar in nagenoeg elk editoriaal or productie automatiseringssysteem. Waaronder WoodWing Enterprise, Elvis DAM en Cavok DAM

Elpical

ELPICAL Software voor digitaal beeld.

Onze technologie stelt onder meer bedrijven in staat foto’s automatisch te optimaliseren. Dit gebeurt aan de hand van een grondige analyse van het origineel.

ELPICAL is in 1997 ontstaan uit de afdeling Electronic Imaging van Victor Hasselblad AB. Sindsdien is ELPICAL uitgegroeid tot specialist op het gebied van digitaal beeld. Vele bekende grote uitgevers van dagbladen en tijdschriften in Europa kennen ELPICAL als een betrouwbare partner die naast goede oplossingen ook een uitstekende service verleent.

Nu het gebruik van digitale foto's enorm toeneemt zien we ELPICAL ook op andere markten. De mogelijkheid tot optimalisatie van fotobeelden binnenin PDF bestanden, biedt vele service providers unieke mogelijkheden.

Prijsindicatie

Prijsindicatie

De serverversie van deze fantastische oplossing is al verkrijgbaar vanaf E. 7.000,--

Het VALKENET media team

 Gerard

Zaakvoerder

Kiona

Template Specialist

Kris

I.T.Anton

DeveloperRené

Developer

S5 Box

Login