Peak14 - cavok
Nachtelijk Darmstad met logo

 

Cavok DAM is van een in Darmstad (DE) ontwikkeld DAM systeem. Sinds 2017 wordt het DAM wereldwijd en dus ook in België wordt ondersteund. Het  cavok DAM richt zich voornamelijk op bedrijven die meerdere afdelingen en disciplines willen stroomlijnen. Uitermate geschikt voor wie vanuit het DAM systeem een workflow wil opzetten of wil onderhouden.

Contact 

 

Cavok DAM

cavok DAM

cavok Produktbox Film

Cavok heeft een architectuur gebaseerd op de interne folderstructuur. Bestanden kunnen zowel via uw eigen server, als via het DAM systeem worden geplaatst. Via de HTML5 interface kunt u met iedere moderne browser een duidelijk overzicht van uw bestanden krijgen.

Aan de linker zijde van het scherm ziet u de folderstructuur zoals deze ook op uw server is ingericht.

Creëer en Werk samen, zoals je dat niet eerder kon doen.

Cavok is zo ontworpen dat het bedrijfsbreed kan worden gebruikt en kan worden aangesloten op bijna elke oplossing in uw bedrijf en de omgeving van uw bedrijf. Met het cavok-systeem laat u de categorie van digitale asset management-systemen achter u. We hebben het over "master media management". Het nut van dit systeem is dat het geen 'eiland'-oplossing is , maar een centrale oplossing voor alle media en voor alle aangesloten systemen.

 

assets 2Deel marketingmateriaal met één klik

Met meerdere kantoren of afdelingen die gebruik maken van je marketing materiaal, wil je dat iedereen altijd over de laatste versie beschikt. Met Cavok DAM kan je zelf makkelijk bepalen wie de toegang heeft tot welke bestanden. Per groep, asset of zelfs per persoon.

 

 

Bestandsformaten

11 Dateiformate

In cavok worden alle bestanden beheerd. Beeldmateriaal, video, presentaties en opmaakbestanden. Van alle bestanden worden 'live' voorvertoningen weergegeven.

Voor Powerpoint en InDesign bestanden zijn dat  weergaven van iedere pagina. Vanuit Photoshop is het zelfs mogelijk om binnen het DAM systeem de lagen van het bestand te bekijken.

 

 

 

13 WorkflowNotitiesWorkflow

Post-its maken het mogelijk om notities mee te geven binnen een bestand. Dit maakt het voor iedereen binnen de workflow mogelijk actief mee te werken aan een project.

Door een chat-funtie te koppelen is het mogelijk om over een bepaald bestand (asset) te overleggen. Alle gespreksinformatie blijft bij het bestand bewaard wat een samenwerking met anderen zeer makkelijk maakt.

Een DAM systeem voor integratie met externe systemen. CMS, PIM en ERP systemen kunnen snel geïntegreerd worden en bieden u volledige controle over uw digitale bestanden. 

 

Zoeken & Vinden

women watching the computerEen goed DAM systeem maakt zoeken eenvoudig. En dat is het in Cavok. Door het simpelweg ingeven van een trefwoord krijgt je direct de resultaten te zien en maken filters je creative proces nog makkelijker. De functie 'gelijksoortig' laat direct foto's zien die overeenkomsten hebben met het beeld dat je eerder gevonden hebt.

Direct een volledig overzicht.

Het zoeken naar bestanden, bestandbeheer, gebeurd in Cavok DAM via vertrouwde concepten. Lijkend op Google kunt u een zoekterm ingeven en krijgt u de beste resultaten getoond.

 

De bestandsstructuur waarmee wordt gewerkt laat het toe om iedere bestandsstructuur te beheren met een simpele 'drag 'n' drop' handeling.

In welk kanaal uw bestanden ook gepubliceerd zijn. U heeft altijd direct een volledig overzicht.

 

Cavok Video

10 Dateiformate

Video

Binnen cavok DAM schuilt een eigen video-player die ontwikkeld is naar voorbeeld van You-tube. Hierdoor kunnen alle video formaten zonder merkbare rendering direct in het systeem als rechstreeks naar uw website gestreamd worden.

Een linkje naar het bestand van uw keuze is met één klik op de knop gekopieerd zodat u het direct op uw website kunt gebruiken.

 

AI-inside

Artificiële intelligentie

Artificiële intelligentie (AI) maakt Cavok slimmer dan anderen. Bij het uploaden van bestanden worden deze gelezen om ze op inhoud terug te vinden. De interne AI engine kan afbeeldingen zoeken die grote overeenkomsten hebben. Bijvoorbeeld alle foto's waar bloemen op voorkomen. Dat maakt zoeken naar sfeerfoto's voor je project heel gemakkelijk.

Foto herkenning

Zelfs afbeeldingen worden herkend. Wanneer je een foto oplaad binnen Cavok DAM zorgen verschillende AI koppelingen dat zoekwoorden automatisch worden toegevoegd.

 

Cavok & Adobe

Integratie met de Adobe pakketten

11 Dateiformate

Door een integratie met Adobe kunt u efficiënter werken dan ooit. Open en bewerk bestanden direct vanuit Cavok DAM. Sla ze op met de juiste status.

InDesign bestanden worden in het dam met alle pagina's getoond. Hierdoor hoef je geen bestanden te openen om de pagina's te kunnen zien. Photoshop bestanden zijn te bekijken met alle lagen. Als vormgever bespaar je daarmee veel tijd.


  Op de groei

Cavok DAM kan meegroeien met de groei van uw werkzaamheden. Door de nieuwste technieken is het mogelijk verschillende servers aan elkaar te koppelen en te werken met grote opslag mogelijkheden. Het mogelijk is miljoenen bestanden te indexeren en razendsnel weer te geven aan eender hoeveel gebruikers.


 

 
Alle bestandsformaten worden ondersteund en met de supersnel getoond. Rechten kunnen worden toegevoegd en de status per bestand of project geeft u constant overzicht.
Heeft u een wens die anders is dan alle anderen, dan geeft Cavok de mogelijkheid om door een integrator het systeem uit te breiden naar uw wensen.

Uitproberen?

Je bent geïnteresseerd en wilt er zelf eens aanzitten? Laat het ons dan weten. We bereiden graag een presentatie voor en geven je de mogelijkheid om zelf in een testomgeving het systeem aan de tand te voelen.

Show time

White Papers

Zelf zien?

Je bent geïnteresseerd en wilt er zelf eens aanzitten? Laat het ons dan weten. We bereiden graag een presentatie voor .

 

Veel bedrijven werken met externe vormgevers, fotografen of video producenten. Een DAM systeem helpt je om alle binnenkomende bestanden te beheren. Het is niet langer nodig om gebruik te maken van Dropbox of Wetransfer.

Met Youtube als voorbeeld beschikt Cavok over zijn eigen videoplayer. Nagenoeg alle bekende en minder bekende videoformaten kunnen worden afgespeeld en weergegeven. Geen extra plugins nodig en geen lange rendertijden.

Cavok is schaalbaar en makkelijk uitbreidbaar d.m.v. scripting in de meest gangbare programeertalen.

Meer weten over het werken met een DAM systeem? Neem contact met ons op.

 

Peak14

Cavok wordt onwikkeld door Peak14. Peak 14 is gevestigd in Darmstad, Duitsland. De officiele website voor Cavok DAM kunt u hier bekijken.

 

Contact

 

Het VALKENET media team

 Gerard

Zaakvoerder

Kiona

Template Specialist

Kris

I.T.Anton

DeveloperRené

Developer

Adres:

Processiestraat 18
3583 Beringen

Telefoonnummer:

+31 20 4080830

+32 11 22 82 88

 
Uw naam is niet ingevuld

Gelieve uw email adres in te voeren

Gelieve uw onderwerp in te vullen

Gelieve uw bericht in te vullen

Dit lijkt incorrect. Probeer het nog eens.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.