Peak14 - cavok

cavok Produktbox Film

 

Cavok DAM is van origine Duits DAM systeem dat sinds 2017 ook in België verkocht wordt. Het DAM systeem richt zich voornamelijk op de productie-omgeving. Uitermate geschikt voor wie vanuit het DAM systeem een workflow wil opzetten of wil onderhouden.

Meer over DAM systemen...

 

cavok

assets 2cavok DAM

Cavok heeft een architectuur gebaseerd op de interne folderstructuur. Bestanden kunnen zowel via uw eigen server, als via het DAM systeem worden geplaatst. Via de HTML5 interface kunt u via iedere moderne browser een duidelijk overzicht van uw bestanden krijgen.

Aan de linker zijde van het scherm ziet u de folderstructuur zols deze ook op uw server is ingericht.

 

 

11 Dateiformate

Bestandsformaten

In cavok worden alle bestanden beheerd. Beeldmateriaal, video, presentaties en opmaakbestanden. Van alle bestanden worden 'live' voorvertoningen weergegeven.

Voor Powerpoint en InDesign bestanden zijn dat weergaven van iedere pagina. Vanuit Photoshop is het zelfs mogelijk om binnen het DAM systeem de lagen van het document te bekijken.

 

 

10 Dateiformate

Video

Binnen cavok DAM schuilt een eigen video-player die ontwikkeld is naar voorbeeld van You-tube. Hierdoor kunnen alle video formaten zonder merkbare rendering direct in het systeem als rechstreeks naar uw website gestreamd worden.

Een linkje naar het bestand van uw keuze is met één klik op de knop gekopieerd zodat u het direct op uw website kunt gebruiken.

 

 

13 WorkflowNotitiesWorkflow

Post-its maken het mogelijk om notities mee te geven binnen een document. Dit maakt het voor iedereen binnen de workflow mogelijk actief mee te werken aan een project.

Door een chat-funtie te koppelen is het mogelijk om over een bepaald bestand (asset) te overleggen. Alle gespreksinformatie blijft bij het bestand bewaard wat een samenwerking met anderen zeer makkelijk maakt.

 

 

Een DAM systeem voor integratie met externe systemen. CMS, PIM en ERP systemen kunnen snel geïntegreerd worden en bieden u volledige controle over uw digitale documenten. 

 

Peak14

Cavok wordt onwikkeld door Peak14. Peak 14 is gevestigd in Darmstad, Duitsland. De officiele website voor Cavok DAM kunt u hier bekijken.

 

Veel bedrijven werken met externe vormgevers, fotografen of video producenten. Een DAM systeem helpt je om alle binnenkomende bestanden te beheren. Het is niet langer nodig om gebruik te maken van Dropbox of Wetransfer.

Met Youtube als voorbeeld beschikt Cavok over zijn eigen videoplayer. Nagenoeg alle bekende en minder bekende videoformaten kunnen worden afgespeeld en weergegeven. Geen extra plugins nodig en geen lange rendertijden.

Cavok is schaalbaar en makkelijk uitbreidbaar d.m.v. scripting in de meest gangbare programeertalen.

Meer weten over het werken met een DAM systeem? Neem contact met ons op.

 

Het VALKENET media team

 Gerard

Zaakvoerder

Kiona

Template Specialist

Kris

I.T.Anton

DeveloperRené

Developer

S5 Box

Login