Software

Oranged software

Projectmanagement
en (e-)facturatie

Studiometry

Axaio

Technische Workflow
oplossingen

Axaio

Microsoft

Alle office(365)
pakketten

Office 365

Claro

Automatische foto
optimalisering

Claro

woodwing

WoodWing

Redactionele workflow
oplossingen

WoodWing

Enfocus

PDF bewerking
met Enfocus Pitstop

Pitstop

VALKE.NET

Maatwerk
software

VALKE.NET

Adobe

Alle oplossingen
Content Creatie

Adobe

Twixl

Productie van
tablet magazines

Twixl

Elvis DAM

DAM systeem
Digital Asset Management

Elvis DAM

Content Creatie

click 2 publish

 

 

Copywriters, designers, front- en backend developers, producenten en exclusieve fotografen. Ze bundelen dagelijks hun krachten binnen de contentcreatie voor jouw brand.

 

De digitale wereld is razend snel veranderd. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het doel is duidelijk. Connecteer met je klant. Pak het moment. Je wilt geen seconde te laat zijn.

 

Wij kennen de tools om content snel en efficient te creëren, te beheren, te delen en te verdelen. Laat copywriters gelijktijdig werken met uw designers. Laat kunstmatige intelligentie (AI) voorstellen doen. Werk voor digitale kanalen en zet ze automatisch om naar print. Of andersom!

 

 

Brand producten kunnen hoger tempo geproduceerd worden en de 'go to market' route kan beperkt worden tot een fractie van wat je gewoon bent.

Verdeel het materiaal met je filialen en je salespartners. Laat materiaal van de leverancier uploaden in jouw workflow. Rechtstreeks in het juiste project.

Schrijf teksten altijd passend en maak afgeleiden versies voor verschillende kanalen. Zorg dat beelden altijd juist gepositioneerd staan. Je merk/product wordt er alleen maar sterker van.

 

 

Vraag een presentatie met real-live cases. We komen de mogelijkheden graag tonen.

 

 

Ook jouw merk verdient de beste connectie met je klant. Een directe.

 

Tot snel!

 

 

VALKE.NET Development

Multichannel Publishing via Content Station werkt geweldig. VALKE.NET heeft deze populaire plugin ontwikkeld. Nu is het zelfs mogelijk rechstreeks vanuit InDesign of InCopy te publiceren naar verschillende kanalen zoals bijvoorbeeld websites. Door een serie aan handelingen te automatiseren bespaart u uren klikken.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

S5 Box

Login