Blendle Bundler

Blendle Script LogoBlendle Pakket vanuit Adobe InDesign of WoodWing Enterprise

Meer en meer publicaties komen beschikbaar op Blendle.com. Het publicatie platform voor losse artikelen. VALKE.NET bouwde hiervoor een aantal InDesign oplossingen waarmee inmiddels verschillende bladen worden omgezet naar de uitgebreide Blendle code die een perfecte weergave mogelijk maakt voor iedere InDesign layout.

Bewaar automatisch per artikel

Blendle verkoopt artikelen uit Magazines en Kranten per artikel. Een geheel nieuw businessmodel voor uitgevers. Blendle Bundler®, van VALKE.NET media bewaart ieder artikel vanuit uw InDesign document per artikel. In één handeling aan het einde van uw productie.

 InDesign Scripts Pallet Valkenet

Betere Weergave op Blendle

Vanuit InDesign worden de teksten verzameld en inclusief de opmaak (Teken en Alineastijlen) in de code meegenomen. 

 

PDF on the fly

Blendle vereist een pdf preview. Blendle Bundler maakt vanuit InDesign automatisch een PDF met de juiste voorinstellingen. Direct in de folder bij de Blendle code. U bent altijd zeker van de juiste bestanden en verwijzingen.

 

Exacte posities

Blendle Bundler zorgt ook dat on-screen de positie van artikelen bekend is. Hierdoor kan de bezoeker op precies het juiste kader klikken om een artikel te kiezen. Prachtig als u meerdere artikelen op één pagina heeft.

 

MacFolderEén pakket

Alle bestanden worden bewaard als één kant en klaar pakket. Met alle artikelen en de complete PDF. Klaar om te versturen naar Blendle. Direct en moeiteloos verwerkbaar.

 

pc macMac en PC

Blendle Bundler werkt zowel op Mac als PC. De gegenereerde bestanden zijn exact gelijk op beide platformen en kunnen gegarandeerd probleemloos door Blendle verwerkt worden. Makkelijk te installeren en te configureren.

 

 

indesign logo 150x150

CS6, CC én CC2014

Blendle Bundler is compatible met Adobe InDesign CS6, Creative Cloud en Creative Cloud 2014

 

Wilt u een presentatie? Neem dan nu contact met ons op.

 

 

 

Het VALKENET media team

 Gerard

Zaakvoerder

Kiona

Template Specialist

Kris

I.T.Anton

DeveloperRené

Developer

S5 Box

Login