WoodWing

Elvis DAM. Ditigal Asset Management

Elvis DAM is het meest moderne Digital Asset Management systeem op de markt. Studio's, Uitgevers en Marketeers gebruiken het Elvis DAM systeem om hun brand uit te bouwen.

 Elvis DAM voorziet niet alleen in de opslag van digitale content (waaronder foto, film, presentaties, pdffen, tekst en meer) maar ook in het delen van deze bestanden. Delen met anderen binnen of buiten uw team. Veilig en beheersbaar.

Contact

Smart styles


Handmatige opmaak? Sleep het op je Layout!

 

Deze plugin kreeg de prestigieuze Creative Mac award. MacAddict gaf Smart Styles de beoordeling “Awesome” en “Editor’s Choice” Lees en zie wat Smart Styles allemaal kan doen... (Video)Swivle logo

Swivle is dé oplossing voor iedereen die bestanden creeërt, zoekt of wil delen. Waar Elvis DAM de on-premise (Installatie op uw eigen server) én een Private Cloud (Een cloud omgeving door u of ons opgezet) is, is Swivle een Cloud applicatie. Een complete service waarmee u in een paar stappen op weg bent. Swivle. Een Dam in de Cloud.


U kunt geheel vrijblijvend Swivle in de cloud proberen. Maak nu een 30 dagen GRATIS Swivle account aan.

 

enterprise logo

Channel-neutral contentcreatie

Werken met een goede structuur van de start tot het eindproduct. Hergebruik en publiceer op elk gewenst moment in al je 'brands' of op elk platform, kanaal of apparaat.

Vanaf de eerste contentcreatie in de Content Station-editor kunnen eenvoudig versies en varianten op een artikel gemaakt worden. De inhoud kan automatisch worden geplaatst op een vooraf gedefinieerde print lay-out of opnieuw worden gepubliceerd op een online kanaal.

 

 

 

enterprise logo Enterprise

De workflow oplossing voor uitgeverijen die magazines of kranten publiceren in print, op het web of op tablets. Met Woodwing Smart Connection Enterprise wordt bij het werken aan een publicatie de samenwerking tussen vormgever en tekstschrijver gestroomlijnd en versterkt. Vormgever en tekstschrijver kunnen nu tegelijk aan een artikel werken.

 Contact

SmartConnectionEnterprise

Smart Connection

 

Woodwing Enterprise is het hart van de workflow. Het huist een database en een op status gebaseerde workflowmachanisme. De server kan worden gecontacteerd via een Plug-In Smart Connection voor zowel Adobe InDesign en InCopy welke u met de nieuwe widgets ongekende mogelijkheden bieden.

Videomonial

Kenneth De Decker van dynamoo.biz vertelt over de samenwerking met VALKE.NET media en het gebruik van de redactionele oplossing WoodWing Enterprise. Nu, maar ook in de toekomst vertrouwt dynamoo.biz op de technische inzichten van VALKE.NET media als IT partner.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

VALKE.NET Development

Multichannel Publishing via Content Station werkt geweldig. VALKE.NET heeft deze populaire plugin ontwikkeld. Nu is het zelfs mogelijk rechstreeks vanuit InDesign of InCopy te publiceren naar verschillende kanalen zoals bijvoorbeeld websites. Door een serie aan handelingen te automatiseren bespaart u uren klikken.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

Adres:

Processiestraat 18
3583 Beringen

Telefoonnummer:

+31 20 4080830

+32 11 22 82 88

 
Uw naam is niet ingevuld

Gelieve uw email adres in te voeren

Gelieve uw onderwerp in te vullen

Gelieve uw bericht in te vullen

Dit lijkt incorrect. Probeer het nog eens.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.