Elvis DAM

Webinar elvis DAM

Gratis webinar: De kracht van AI bij het beheer van uw digitale bestanden met Elvis DAM

Een digital asset management (DAM) systeem is een oplossing die u helpt om meer waarde te halen uit uw digitale bestanden. Het zorgt ervoor dat het vinden, verzamelen en distribueren van uw creatieve bestanden makkelijker wordt. Maar met Elvis DAM wordt ook het samenwerken efficiënter. Artificial Intelligence (AI) neemt werk uit handen om uw bestaande archief te verrijken en het beter doorzoekbaar te maken.

 

Schrijf u dus nu in voor dit gratis webinar en leer hoe u uw digitale bestanden beter kunt beheren, vinden en delen met anderen.

 

Agenda:

- Wie zijn Valkenet en WoodWing, korte introductie

- Interessante statistieken over het gebruik van DAM-systemen

- Zoeken en delen van digitale bestanden 


- Adobe Creative Cloud en Elvis DAM-integratie


- AI-technologie en de voordelen ervan

- AI en Elvis DAM in actie

- Vraag en antwoord ronde 

 

 

Elvis DAM. Ditigal Asset Management

In de creatieve en digitale marketingwereld van vandaag moet je snel de juiste visuals kunnen creëren. Of het nu gaat om een ​​unieke productafbeelding, een banneradvertentie voor een nieuwe campagne of de nieuwste productafbeeldingen, het moet on-brand, bruikbaar en overal beschikbaar zijn.

 

large filesElvis DAM voorziet niet alleen in de opslag van digitale content (waaronder foto, film, presentaties, pdffen, tekst en meer) maar ook in het delen van deze bestanden. Delen met anderen in of buiten uw team. Veilig en beheersbaar.

Elvis DAM is gebouwd op de meest moderne, open technologiën. Daardoor uiterst flexibel. VALKE.NET media is officieel WoodWing Elvis DAM partner.

 

Elvis DAM

Creëer en Werk samen, zoals u dat niet eerder kon doen.

finding assetsBewerk uw lay-outs en afbeeldingen rechtstreeks vanuit Elvis DAM in Adobe InDesign of Photoshop. Elvis houdt al je bestandsversies bij, terwijl je effectiever kunt samenwerken.

 

Deel uw bestanden intern en extern. Volledig veilig. Ceëer orderfolders en voeg materiaal toe via 'drag 'n' drop' Deel via het web. Met volledige controle over alles dat je maakt of deelt. Via de interface van Elvis DAM voelt het allemaal even vertrouwd.

 

 

Deel marketingmateriaal met één klik

Deel uw definitieve materialen met kantoren, winkels of collega's via een sharelink en sta toe dat ze de bestanden die ze nodig hebben kunnen downloaden, on-demand en altijd de juiste versie. Iedereen moet toegang hebben tot de juiste bestanden op het juiste moment.

 

Brand Portal

Deel de juiste afbeelding via de webinterface

Met het moderne Brand Portal kunnen bezoekers via de browser bepaalde documenten zoeken. Laat bezoekers al dan niet betalend assets downloaden, commentaar toevoegen of zelf nieuw materiaal uploaden.

 

Zoeken & Vinden

Elvis DAM biedt eenvoudig maar geavanceerd bestandsbeheer. Je kan alle gangbare documentformaten (extensies) uploaden en verrijken met gegevens. Elvis DAM is een inteligent systeem dat je bestanden 'leest'. Hierdoor is het zelfs mogelijk om te zoeken op inhoud van tekstdocumenten, presentaties en zelfs foto's. Met behulp van kunsmatige inteligentie wordt ieder document voor je gevonden.

Altijd een volledig overzicht.

een zoekopdracht geeft u altijd de juiste resultaten. Klik op een document en zie direct welke andere assets gerelateerd zijn. Zo kunnen nieuwe projecten efficiënter worden opgestart en bestaande content makkelijker worden hergebruikt.

 

finding assets

 

 

Elvis DAM video

Elvis & Adobe

Integratie met de Adobe pakketten

Door een naadloze integratie met Adobe kunt u efficiënter werken dan ooit. Open en bewerk bestanden direct vanuit Elvis DAM. Door het gebruik van statussen en de mogelijkheid om opmerkingen toe te voegen is het mogelijk om snel samen aan een project te werken.


Op de groei

Elvis DAM kan meegroeien met uw werkzaamheden. Door de nieuwste technieken is het mogelijk verschillende servers aan elkaar te koppelen en te werken met grote opslag mogelijkheden. Het mogelijk is miljoenen documenten te indexeren en razendsnel weer te geven aan eender hoeveel gebruikers.


 

 
Alle bestandsformaten worden ondersteund en met de supersnel getoond. Rechten kunnen worden toegevoegd en de status per document of project geeft u constant overzicht.
Heeft u een wens die anders is dan alle anderen, dan geeft Elvis de mogelijkheid om door een integrator het systeem uit te breiden naar uw wensen.

Uitproberen?

U bent geïnteresseerd, wilt het allemaal wel eens uitproberen? Download dan Elvis DAM. U kunt de desktop versie is 30 dagen uitproberen. Ervaar zelf de eindeloze mogelijkheden van het beste DAM product op de markt.

 

Whitepapers

White Papers

WoodWing heeft een aantal interessante Whitepapers uitgebracht waardoor het voor u makkelijker is om te zien waar u allemaal rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een DAM systeem. U kunt de Whitpapers na inschrijving downloaden.

 

Executive White Paper: Content Marketing Infrastructure
Aantal pagina's: 28
Download via deze link

Executive White Paper: Building a Business Case for Digital Asset Management
Aantal pagina's: 24
Download via deze link

Executive White Paper: Scalable Digital Asset Management Ralph Windsor
Aantal pagina's: 8
Download via deze link

Bekijk ook de Webinar: 5 Top Tips to Maximize your Creative Assets in the Digital Age
opname van de live webinar, gepresenteerd door John Cunningham, WoodWing Country Manager voor de UK en Ireland.
Bekijk de webinar hier

 

downloadelvisdam

 
Digital Asset Management software Mac, digital asset management software PC, digital asset management software Linux, digital asset management folder structure, digital asset management adobe, digital asset management solution, using digital asset management software, asset management programs, dam software for mac, dam software for PC, dam software for Linux, Beeldbank, Content Beheer
 

Het VALKENET media team

 Gerard

Zaakvoerder

Kiona

Template Specialist

Kris

I.T.Anton

DeveloperRené

Developer

S5 Box

Login