WoodWing Smart Connection

SmartConnectionEnterprise

Smart Connection

 

Woodwing Enterprise is het hart van de workflow. Het huist een database en een op status gebaseerde workflowmachanisme. De server kan worden gecontacteerd via een Plug-In Smart Connection voor zowel Adobe InDesign en InCopy welke u met de nieuwe widgets ongekende mogelijkheden bieden.

 

WoodWing Content Station

 

De workflow oplossing voornamelijk geschikt voor uitgeverijen of bureaus die magazines of kranten maken. Met Woodwing Smart Connection Enterprise wordt bij het werken aan een publicatie de samenwerking tussen vormgever en tekstschrijver gestroomlijnd en versterkt. Vormgever en tekstschrijver kunnen nu tegelijk aan een artikel werken.

Er kan een "routing" worden gevolgd per artikel of pagina, zodat u in één keer kunt bepalen in welke fase een pagina of artikel zich bevindt. Kleur gecodeerd voor een duidelijke weergave. Woodwing Smart Connection Enterprise zorgt ook voor het opslaan en koppelen van bestanden. Voor elke publicatie en uitgave wordt automatisch een mappen structuur aangemaakt en de bestanden worden overzichtelijk en consistent opgeslagen.

Als Designer werk je vanuit InDesign. Als Redacteur vanuit InCopy en als uitgever vanuit Content Station. Maar allemaal werk je in de zelfde publicatie. WoodWing Enterprsie zorgt voor de rest. Hierdoor is het makkelijk om bijvoorbeeld artikelen te plaatsen in verschillende outputkanalen. Bijvoorbeeld Druk, Internet en iPad (of andere Tablet).

Uitgeverijen en studio's over de hele wereld werken met WoodWing's Enterprise. Vraag een demo aan en zie hoe het proces van het publiceren vele malen makkelijker wordt.

 

Publiceer naar ieder kanaal

Naar Tablet

Je kan content gemaakt in InDesign makkelijk publiceren naar tablet, bijvoorbeeld via Adobe's DPS Bekijk video.

Naar druk

Wereldwijd worden er nog vele bladen met behulp van WoodWing Enterprise in druk gepubliceerd.. De lijst met uitgeverijen die WoodWing gebruiken bewijst dat. Bekijk video.

Naar het web

Publiceer Afbeeldingen, tekst en video volledig automatisch naar het web. De software van WoodWing is te integreren met nagenoeg ieder CMS pakket. Een out-of-the-box Drupal integration zit al standaard in Enterprise. Watch video.
 
Contact met VALKE.NET media
 
 

Videomonial

Kenneth De Decker van dynamoo.biz vertelt over de samenwerking met VALKE.NET media en het gebruik van de redactionele oplossing WoodWing Enterprise. Nu, maar ook in de toekomst vertrouwt dynamoo.biz op de technische inzichten van VALKE.NET media als IT partner.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

VALKE.NET Development

Multichannel Publishing via Content Station werkt geweldig. VALKE.NET heeft deze populaire plugin ontwikkeld. Nu is het zelfs mogelijk rechstreeks vanuit InDesign of InCopy te publiceren naar verschillende kanalen zoals bijvoorbeeld websites. Door een serie aan handelingen te automatiseren bespaart u uren klikken.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

Het VALKENET media team

 Gerard

Zaakvoerder

Kiona

Template Specialist

Kris

I.T.Anton

DeveloperRené

Developer

S5 Box

Login