Nieuws

Screenshot of the Bepavoc website

 

VALKE.NET media is officieel sponsor van de Bepavoc volleybal club in Paal-Beringen. Binnen deze sponsoring dragen we zorg voor de gehele website en bijbehorende webapps. De bouw, hosting, het onderhoud en de uitbreidingen. Het live gaan van deze site was een groot succes en trok in de eerste week al direct honderden bezoekers en meer dan 1000 betrokken personen op social media.

Een speciale website

De website van Bepavoc is meer dan alleen een verbetering van het voorgaande design. Na de besprekingen met het bestuur is er een plan opgezet om de database te koppelen aan de ledenadministratie. Hierdoor is het voor het bestuur en de trainers mogelijk om via het webportaal aanpassingen aan de ledenadministratie te doen. Er hoeft dus niet langer gewerkt te worden via verschillende Excel sheets of uitgebreide mails om aanpassingen door te geven.

 

Check icon greenEvent deelname

Ook de deelname aan events kan, per event, via het web aangegeven worden en ook dit is wederom gekoppeld aan de ledenadministratie. Dat maakt ook de registratie bij evenementen beter beheersbaar. Door de, door VALKE.NET media, ontwikkelde rekenmodule is het ook mogelijk bestellingen op te nemen en betalingen te verwerken voor deze evenementen.

 

calendar iconAgenda

Een specifieke wens van Bepavoc was ook om de KLVV Agenda op te nemen in de website. Deze wordt nu rechtstreeks weergegeven op de website van Bepavoc. Alle informatie die wordt verwerkt bij de KLVV is direct waar te nemen op de website van Bepavoc.

 

facebook logoSocial Succes

Buiten de populariteit van Bepavoc werd het succes ondersteund door de social media link. Zoals bij veel organisaties was er al een brede groep Facebook volgers. Door een connectie te maken tussen de website en de Facebookpagina worden alle artikelen die op de website worden geplaatst automatisch doorgezet naar de Facebookpagina van Bepavoc.

Door al het nieuws ook op Facebook te plaatsen krijgen beide kanalen, Facebook én de website, meer aandacht. Ieder artikel komt in de spotlight via Facebook en geeft de mogelijkheid om op de website meer achtergrondinformatie te lezen.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen die wij doen, blijf dan op de hoogte via de Facebookpagina van VALKE.NET media. Ben je benieuwd wat wij voor jouw website kunnen betekenen dan kan je het best contact met ons opnemen.

Videomonial

Kenneth De Decker van dynamoo.biz vertelt over de samenwerking met VALKE.NET media en het gebruik van de redactionele oplossing WoodWing Enterprise. Nu, maar ook in de toekomst vertrouwt dynamoo.biz op de technische inzichten van VALKE.NET media als IT partner.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

S5 Box

Login