Server

Server hosting

De beste Cloud oplossingen

+32 (0) 11 22 82 88 Contact

 

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Het hebben van je eigen dedicated server is al cool. Maar dat combineren met het professionele team van VALKE.NET met al haar ervaring? Dan heb je ECHT een winnende combo.

Met een dedicated server zijn je resources 100% van jou. je zult nooit worden beïnvloed door drukte op de server en je zult altijd hetzelfde bruikbaarheidsniveau ervaren. Een dedicated server is helemaal voor jou, wat betekent dat alle fysieke bronnen alleen voor joubeschikbaar zijn. Niet gedeeld met anderen in een netwerk of op een schijf. Wij helpen je met het opzetten/inrichten en eventueel opbouwen van beveiliging en software integratie.

VALKE.NET meida biedt een breed scala aan dedicated serveroplossingen om uit te kiezen, en we stellen je in staat om elk aspect van de server aan je specifieke vereisten aan te passen. Deze omvatten: hosting van websites/applicaties, opslag en back-ups, zakelijke applicaties, big data en nog veel, veel meer.

Wat bieden wij meer dan anderen…

Persoonlijke ondersteuning

Je mag ons appen, mailen, bellen. Laat maar weten wat je voorkeur is. Je praat altijd met de zelfde contactpersoon. Dat maakt het wel zo prettig.

Monitoring

Wij monitoren de server 24/7 zo kunnen we je vaak al helpen vóór je de vraag stelt.

Altijd binnen Europa

Onze servers staan in Europa. Data zal deze grenzen ook niet zonder jouw uitdrukkelijke verzoek overschreiden. 

Grote mate van digitale veiligheid

We zijn gewoon om zowel grotere als kleinere bedrijven te ondersteunenn in veiligheid en laten geregeld testen uitvoeren. Zo kan jij genieten van het beste advies.

Backup

Backups worden gemaakt op een fysiek andere lokatie. Zo ben je er zeker van dat alles veilig opgeborgen is.

Linux & Windows

Jij verteld wat je wilt hebben. Wij zetten de juiste server of servercombinatie op. Linux je voorkeur? Windows? of een combinatie van beide. En ook de wijze van toegang kan naar wens ingeregeld worden. 

Facebook Twitter Pinterest