Fotografie

Fotografie voorbeeldenVALKE.NET media wordt geregeld gevraagd voor evenements- en bedrijfsreportages. Een van onze creatieve services. We bespreken met u het doel en de stijl waarin de foto's gemaakt moeten worden. Zo krijgt u de mooiste beelden en kunt u uw bedrijf het best presenteren.

Bedrijfsreportages

Bij een bedrijfreportage brengen we uw product, uw pand en uw mensen in beeld. Bijvoorbeeld tijdens het productieproces of de diensten die u levert. Door creatief om te gaan met belichting, focus en positie geven we uw afbeeldingen een modern uiterlijk dat u voor uw promotie kunt gebruiken.

Portretten

Met portretten kunt u bijvoorbeeld uw team voorstellen. Portretten kunnen gemaakt worden tegen een effen achterwand, in uw bedrijf of op een speciale locatie die u wenst. Alles is bespreekbaar.

Productfotografie

Uw product zo mooi mogelijk ter presentatie. Dat is het uitgangspunt. We maken de foto's in hoge resolutie en als u dat wilt vrijstaand. (Product met transparante achtergrond) Vraag naar de mogelijkheden.

Vervolg

Natuurlijk kunnen wij ook zorgdragen voor het vervolgtraject. Denk hierbij aan het beheer van uw foto's of het leveren van foto-software. Het bewerken van foto's of ze verwerken in vervolgproducten zoals websites of brochures.

Het VALKENET media team

 Gerard

Zaakvoerder

Kiona

Template Specialist

Kris

I.T.Anton

DeveloperRené

Developer

S5 Box

Login