Unieke ontwikkeling

Websites zijn niet alleen maar een pak statische pagina's. Ze maken onderdeel uit van een snel veranderende IT wereld. Maar dat mag uw website nooit storen.

 

Set van apparaten met verschillende beeldformatenVALKE.NET media onderhoud vele websites. Dag in, dag uit. Ons doel is iedereen te ondersteunen en te zorgen dat u een betrouwbare website heeft. We hebben de afgelopen 10 jaar een prachtige reputatie opgebouwd in het helpen van klanten die ondersteuning nodig hadden voor hun website.

Als nieuwe klant...

Of je nu een verouderde, slecht ineen gestoken of gehackte websites hebt. Dat maakt ons niet uit. We helpen je en zorgen dat wij je probleem verhelpen en je, zo snel als we kunnen, terug online bent.

 

Je website x2...

Iedere website heeft bij ons een schaduw site. Deze is verborgen voor het publiek en niet te vinden voor Google. Maar wij kunnen daar aanpassingen en nieuwigheden aan je tonen en jij kan daar zonder risico testen. Dit is een unieke service die je niets meer kost.

Googlicious

Door de jaren heen zijn we veel, nee, heel veel te weten gekomen over wat Google en soortgenoten interessant vinden. Daarmee komen de websites die wij verzorgen al snel heel hoog in de zoekresultaten. We worden zelfs specifiek ingezet om de online aanwezigheid van merken te vergroten.

Smart Phones

De laatste statistieken laten zien dat vandaag de dag de meeste websites worden bekeken met Smart Phones (!!!). Is je site daar al goed op te bekijken? Zo niet dan wordt het echt tijd dat je bezoekers de juiste ervaring krijgen. Laat het ons weten.

 

Heb je een dringend web probleem? Bel en laat ons het oplossen.

+32 (0) 11 22 82 88

VALKE.NET Development

Multichannel Publishing via Content Station werkt geweldig. VALKE.NET heeft deze populaire plugin ontwikkeld. Nu is het zelfs mogelijk rechstreeks vanuit InDesign of InCopy te publiceren naar verschillende kanalen zoals bijvoorbeeld websites. Door een serie aan handelingen te automatiseren bespaart u uren klikken.

 

Als je meer wilt weten over onze redactionele oplossingen, klik dan hier.

Het VALKENET media team

 Gerard

Zaakvoerder

Kiona

Template Specialist

Kris

I.T.Anton

DeveloperRené

Developer

S5 Box

Login