Unieke service

 

 

Onze aanpak is duidelijk, snel en correct. Daar heb je wat aan.

 

Nog voor we starten hebben we eerst een goed gesprek over wat de wensen en doelen zijn. Gratis en vrijblijvend. Alleen op basis daarvan bieden we je een voorstel aan. Een voorstel voor de prijs, maar belangrijker nog, met een omschrijving wát je van ons mag verwachten. Wat we aan het einde van het project aan je opleveren.

 

Als we dat goed hebben uitgewerkt beginnen we met de technische productie van wat straks uw website / webshop wordt.

Ondertussen werken we het ontwerp uit. In tegenstelling to anderen wordt dat ontwerp je werkend getoond. Zo zie je precies wat het gaat worden.

 

Je hebt bij ons een (voor Google verborgen) link waar je de vorderingen kan volgen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Dat bespaart veel vragen.

 

Als we via de email met je communiceren dan worden de mails voorzien van zeer duidelijke omschrijvingen. Hieronder zie je enkele voorbeelden van status emails:

 

downloadlink

 

Bijvoorbeeld als we je een document sturen om te bekijken. We sturen je dan een download link zodat alle gegevens van het project bij elkaar blijven. Goed overzichtelijk.

 

 Contact

 

 

 

 

Test request

Of als we graag willen dat je het opgeleverde werkt goed test. Dan sturen we je een email met een testverzoek.

 

 Contact

 

 

 

excited Deliver Orange

 

 

En is het werk gedaan, dan laten we je dat natuurlijk ook direct weten. Je ontvangt dan een keurige oplevering met daarin alle punten die afgehandeld zijn.

 

Contact

 

S5 Box

Login