Een volwassen leerling in schooluniform voor een schoolbord

Veel gestelde vragen

+32 (0) 11 22 82 88 Contact

 

Waar gebruiken we artificial intelligence (AI) ?

(Leestijd: 1 minuut)

Kunstmatige intelligentie (AI) wordt vaak beschouwd als de 'heilige graal' binnen de technologiegemeenschap we proberen daar intelligente machines en systemen te ontwikkelen die werken en reageren als mensen. Maar waar gebruiken we dit in de MARCOM wereld precies voor? 

Hoeveel kost Adobe InDesign Server?

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Wat kost Adobe InDesign server

De prijs van InDesign Server is afhankelijk van het type gebruik. Er zijn 3 versies.

Adobe InDesign Server DEVELOPMENT

Adobe InDesign Server LIMITED

Adobe InDesign Server PREMIUM

Wat is Big Data?

(Leestijd: 1 minuut)

Big Data

Big data is een term die de grote hoeveelheid gegevens beschrijft en waarmee data kan worden geanalyseerd. Het wordt gebruikt voor inzichten die kunnen leiden tot betere zakelijke beslissingen.

Wat is Machine learning?

(Leestijd: 1 minuut)

Machine learning

Machine learning is een methode voor gegevensanalyse die het aanmaken van analytische modellen automatiseert. Het is onderdeel van artificial intelligence (kunstmatige intelligentie beter bekent als AI) . 

Waar gebruik je InDesign Server voor?

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

InDesign Server

Adobe InDesign CC Server-software is een lay-out-engine die geautomatiseerd kan DTP'en en/of vormgeven. Het heeft dezelfde motor als InDesign Creative Cloud en biedt de mogelijkheid om het ontwerp, de lay-out en de verregaande typografische mogelijkheden van het programma te automatiseren. Het levert dezelfde uitvoerkwaliteit die je zou verwachten van Adobe InDesign Creative Cloud-software.
 

Wat is Structured Data en waarom moet dat in mijn website zitten?

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Wat is Structured Data?

Wanneer een bezoeker een webpagina opent, krijgt hij of zij een pagina die rijk is aan kopteksten, alineatekst, kleuren, lettertypen en afbeeldingen. Deze diversiteit aan content helpt de bezoeker de webpagina beter te begrijpen en sneller te ’scannen’. Ontdek hier waar de structured data zich bevindt:
 

Welk Content Management Systeem (CMS) gebruiken jullie?

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Een uitleg van ieder CMS

De doelstellingen van je bedrijf zijn het belangrijkst bij het kiezen van het juiste CMS. Om die reden moeten uw nichegerichte eisen worden gekoppeld aan het meest geschikte en productieve contentmanagementsysteem. Wij gebruiken niet één CMS. Wij bouwen websites op het Content Management Systeem dat het best bij jouw onderneming past. De website-systemen die wij als website ontwikkelaar momenteel ondersteunen zijn: