Websites in Beringen, Paal. Op pagina 1 staan van Google is niet voldoende

Een website mèt inhoud

Betere zichtbaarheid, groter bereik, meer traffic, meer klanten

+32 (0) 11 22 82 88 Contact

ElvisDAM Logo

 

Je website moet perfect in orde zijn.

Een website moet er niet alleen goed uitzien maar eerst en vooral functioneel goed werken. Een gebruikers-vriendelijke navigatiestructuur zorgt ervoor dat bezoekers snel een antwoord vinden. Daarnaast voeren wij als jouw webdeveloper, structurele verbeteringen door aan jouw website. Snelheid is bijvoorbeeld voor zowel websitebezoekers als voor zoekmachines cruciaal. We versnellen de laadsnelheid van je website en voeren tal van technische verbeteringen uit om beter gevonden te worden. Ook zorgen we voor een responsive design zodat de website op alle schermen en apparaten werkt en last but not least, we zijn een crack in beveiliging

We starten alvast met een goed plan van aanpak. Lees hieronder verder…

 

+32 (0) 11 22 82 88 Contact

 

 
Facebook Twitter Pinterest
Cyber-security-key-on-keyboard

Waarom kies je voor VALKE.NET

 

  • Een unieke, professionele website die past bij jouw bedrijf en jouw klanten
  • Een ontwerp dat op conversie gericht is
  • Duidelijke afspraken zonder verassingen
  • Makkelijk zelf tekst & beeld (content) aanpassen
  • 100% tevredenheidsgarantie 

Laten we kennismaken...

Onze werkwijze

Een professionele webshop laten maken? Zo helpen wij jou door het web van het internet:

 

icon van een chat ballon

1. Kennismaken

Jij vertelt, samen bedenken we de beste website.

icon van een prijsopgave

2. Prijsopgave

Een duidelijke prijs. Geen verassingen.

icon van een potlood

3. Design

We ontwerpen jouw unieke website op basis van je wensen en onze expertise.

icon van een huis

4. Bouwen

We installeren & programeren code om perfect online te tonen.

icon van een spraakballon

5. Testen

Jij test en verteld ons of we nog iets moeten aanpassen.

icon van een website met een vinkje

6. Live

Het is zover, jouw site is online. Wij blijven je ondersteunen.

Heb je nu support nodig?

Wij bieden directe ondersteuning wanneer je website niet doet wat je verwacht. Bel ons. We helpen je direct.

 

+32 (0) 11 22 82 88

 

Hack-, beveiligings- of spam-probleem? We zijn er klaar voor. We helpen je graag via Skype, MS Teams of Teamviewer, je mag bij ons langskomen of wij komen naar jou.

Dame aan de lijn achter een computer om jouw als klant te ondersteunen

Eerdere realisaties…

imac WTCimac Colsonimac DeJoonimac Equipleasureimac LWBimac Woodwingimac Carrosserieimac LWB

 
Twee vrouwen werken aan de opmaak van een krantenpagina

Wat voor website, app of shop?

Eerst moet je goed weten wat voor website je wilt. Misschien kom je er achter dat je liever een webshop hebt. Hebben jouw bezoekers meer aan een App? Dat kunnen we ook.  We nemen we je ideeën samen door en geven je het beste advies. Daarna moeten we bepalen hoe je website er uit gaat zien. De knoppen op de juiste plaats. De juiste informatie direct voor handen van de bezoeker. 'Call-To-Action's zorgen dat de bezoeker contact met je opneemt. We nemen de tijd om te bepalen wat het beste is voor de bezoeker van je website. 

 

CONTACT

Googlicious

Googlicious

Onze klanten zijn zeer goed vindbaar op Google, Bing en soortgenoten. Wij weten precies waar de zoekmachines te kietelen zijn en weten hun gevoelige snaar te raken. Vindbaar met de producten waar je mee gevonden wil worden. Door onze jarenlange ervaring met search engine optimalisation (SEO) zorgen wij als geen ander dat ook jij goed gevonden wordt.

Top 20% positie snelle websites

Top 20% positie snelle websites

VALKE.NET media heeft al zijn opgeleverde websites qua snelheid in de top 20% staan. Door gebruik te maken van 'schone' code en zeer goede servers staat je website altijd snel op het scherm. (Bron: Pingdom)

Snelle service

Snelle service

Als u iets wilt laten aanpassen, toevoegen of vragen heeft wordt u altijd direct te woord gestaan. Aanpassingen worden waar mogelijk direct uitgevoerd of, als het technisch wat meer werk is, vertellen we precies wanneer een aanpassing zal worden uitgevoerd.

Schaduw site

Schaduw site

Uniek is dat we technische aanpassingen niet op uw website maken maar op een schaduwsite. Dat is een kopie van uw website waar wij kunnen werken zonder uw werk te storen. U mag daar testen voor we de ontwikkelingen op de live website plaatsen. Alleen als u tevreden bent plaatsen we het 'live'.

Veilige verbinding

Veilige verbinding

Veilige verbinding met SSL. Lees hieronder meer over onze hoge beveiligingseisen en 24/7 monitoring

Beveiligings updates

Beveiligings updates

Websites zijn gevoelig voor hacks. Daar zal u genoeg over gehoord hebben. Wij updaten constant onze software en -waar mogelijk- ook uw website. Zonder extra kosten.

Back-ups

Back-ups

Iedere maand trekken wij een back-up van alle websites afzonderlijk. Zo kunt u in geval van nood altijd een back-up laten terugzetten.

De techniek achter je website

De websites die we opleveren zijn altijd responsive. Ze passen zich aan naar ieder schermformaat. Maar ze kunnen ook 'slim' zjin. Met bijvoorbeeld formulieren die taken voor je uit handen nemen. Dat maakt de gebruikerservaring beter dan elke andere website. We zorgen ook altijd dat ze werken op o.a. Apple, Windows en Google Chrome bestuurde computers. 

Maar de techniek gaat veel verder. Bijvoorbeeld met : SEO/SEA, Content Management (CMS) Vast wel eens gehoord van Joomla, WordPress, Drupal etc. Die zorgen er voor dat je zelf teksten kunt aanpassen. Foto's kunt toevoegen etc. En last-but-not-least, het inzetten van social media op je website. Wanneer anderen over je gaan praten doen ze het werk vóór jou. En dan, dan begint het succesverhaal.

 

CONTACT

Computers tonen de code achter een website
Cyber-security-key-on-keyboard

Veilige software oplossingen :: Cybersecurity staat hoog in het vaandel

Cyberbeveiliging is belangrijk omdat het alle categorieën gegevens beschermt tegen diefstal en beschadiging. Dit omvat gevoelige gegevens, persoonlijk identificeerbare informatie (PII), beschermde gezondheidsinformatie (PHI), persoonlijke informatie, intellectueel eigendom, gegevens en informatiesystemen van de overheid en de industrie.

 

CONTACT

Cyber-security-key-on-keyboard

24/7 Monitoring

Alle websites worden rond de klok 7 dagen op 7 nagekeken. Mocht er iets misgaan waardoor de website / webshop niet bereikbaar is, dan krijgen wij daar direct een melding van. Zo ben je verzekerd van de beste en snelste support.

 

CONTACT